HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantom képregények
SithLord:
Üdv! Köszi a londoni hasfelmetsző első részét ,kit & Micho! :worship: :worship:
Igéretesen kezdődik ez a sorozat.Nem sűrűn szoktak győztesen kijönni egy párbajról a Fantom ellen.És ráadásként hősünket csípik el a hatóságok..ehh.Nagyon kíváncsi leszek a folytatásra.A történet és a garafika jónak mondható.
dragstar77:
--- Idézet ---ha hiszed, ha nem, nem jársz messze az igazságtól :cool:
--- Idézet vége ---
:D Na tessék.... :)
Ma nem sokat haladt előrébb a képkocka... Már olyan kiváncsi vayok... :)
A türelmetlen fajtámat! :) Mikorra várható Fantom frissítés?
Csillapítani szeretném az étvágyamat! :) Bízok ebben a csütörtökben! :)
Micho:
--- Idézetet írta: dragstar77 - 2012. Március 19., 01:53:57 ---Diana: Walker, ki ez a nő?
Walker: Őöööö hát Ő Savarna, együtt töltöttem vele az időt míg... Khm... szóval érted...
Diana: Walker, add csak ide a pecsétes gyűrűd... :D
--- Idézet vége ---
ha hiszed, ha nem, nem jársz messze az igazságtól :cool:
dragstar77:
Megszólította! Wow! :)
Erre már nagyon vártunk... szerintem megérdemelnénk egy plussz képsort! :)
Jó, csak vicc volt... de én örülök, kiváncsi leszek most már a történet végére!! :)
pl:
Diana: Walker, ki ez a nő?
Walker: Őöööö hát Ő Savarna, együtt töltöttem vele az időt míg... Khm... szóval érted...
Diana: Walker, add csak ide a pecsétes gyűrűd... :D
Micho:
--- Idézetet írta: Usagi Yojimbo - 2012. Március 17., 13:43:27 ---"Az őserdő árnyai" c. részhez szeretnék hozzáfűzni valamit
--- Idézet vége ---
szerintem van benne igazság, amit mondasz... de ha többrészes kalandot keresel, akkor ajánlom figyelmedbe a 2011-es szavazás két győztesét, a Kate Somerset-sagát, és az Első év c. maxisorozatot. a Kate-sagához kis segítség az idővonal, 1860-tól keresd az idevágó sztorikat.
http://halozsak.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=3519%3Afantom-idovonal&catid=55%3Avegyes&Itemid=83
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése