HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantom képregények
Jason Todd:
--- Idézetet írta: Spuri - 2012. Április 07., 07:37:05 ---Azt kell mondjam, hogy a napi képsorok írója rendkívül kifinomult és széleskörű tudás birtokában van a női nemmel kapcsolatban. Ez a "megmentett, de ki nem szarja le, amikor féltékeny vagyok" című, semmi köszönöm vagy valami jellegű hozzászólások annyira tipikus női mentalitás, hogy döbbenet! Le a kalappal előtte. :worship:
--- Idézet vége ---
Mennyire igaz!
"Ha Diana haragos,az oroszlán is fél." RŐM :)
Srácok,ne lankadjon a lelkesedésetek,bár nem mindig fórumozok,de a napit naponta követem.A szavazásokban is részt veszek és a Fantom honosításaitok nagyon fontosak nekem.Nagyon megörültem mikor rátaláltam a HZS-ra,és a Fantom képregényekre.Nekem annak idején az egyik kedvenc volt.Az albumot rejtegetnem kellett,nehogy meglássák a szüleim,hogy 73 FT-ot kiadtam érte. :) Na és hányszor elolvastam....
Tehát,kérlek titeket továbbra is hozzátok vissza gyerekkorom szép emlékeit!
Az eddigi munkátokért pedig hatalmas köszönet! :worship:
kit:
:lol: Mondasz valamit.
Spuri:
Azt kell mondjam, hogy a napi képsorok írója rendkívül kifinomult és széleskörű tudás birtokában van a női nemmel kapcsolatban. Ez a "megmentett, de ki nem szarja le, amikor féltékeny vagyok" című, semmi köszönöm vagy valami jellegű hozzászólások annyira tipikus női mentalitás, hogy döbbenet! Le a kalappal előtte. :worship:
Micho:
--- Idézetet írta: kit - 2012. Április 06., 18:23:19 ---
--- Idézet ---Úgyhogy kérlek titeket, nagyon vigyázzatok erre a fantom topikra!!
--- Idézet vége ---
Ez leginkább rajtatok múlik. ;)
--- Idézet vége ---
különben igen. de dragstar... tudnod kell, hogy a tiédhez hasonló lelkesedés sokat lendít rajtunk is, jó volt olvasni a hozzászólásodba csepmészett aggodalmat és támogatást. respect :worship:
kit:
--- Idézet ---Úgyhogy kérlek titeket, nagyon vigyázzatok erre a fantom topikra!!
--- Idézet vége ---
Ez leginkább rajtatok múlik. ;)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése