HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantom képregények
dragstar77:
a napiban a szokottnál is távolságtartóbb a Fantom és Diana kapcsolat...
se egy ölelés, se egy csók, istenemre, a halálból tért vissza... mintha egy tárgyat hozott volna el...
komolyan, olyan sokáig húzták, hogy eljusson Dianaig, aztán vártam anagy csattanót és semmi...
Remélem a gyerekek azért majd kiugranak a bőrükből ha meglátják az anyjukat! :) És akkor most Savarna?
Vagy ennyi volt? Szerencsétlen az is.. megmenti őket, aztán elepekedik... azért remélem még hallunk felőle...
képzeljétek a mi szent fantomunk sutyiban meghúzta volna! :) ilyen rész még nem volt... és nem követett volna el bűnt, mert halottnak hitte volna Dianat... Tényleg erről mit tudni? volt a Fantomok családjában olyan, hogy több felesége is volt?
Lehet olvastam, csak nem emlékszem... Az biztos, hogy többször is említettek fél testvéreket....
Micho:
--- Idézetet írta: dragstar77 - 2012. Április 19., 23:59:33 ---lesz folytatása?
--- Idézet vége ---
ha máshol nem, egy Sherlock Holmes képregényben biztosan ;)
tényleg, ki az aki olvasta most a Moriarty-t, és Holmes rajongó is? én nem, csak kérdezem, mert mindig érdekes ilyen átfedésekkel találkozni :cool:
dragstar77:
Sziasztok!
Köszönöm a Dr. Moriarty részt!
NAgyon érdekes és jó kis történet volt...
Szerencsére Julie is megúszta!
Kiváncsi lennék, hogy ez az őrült folytatja e tevékenységeit...
lesz folytatása?
A borító is kifejezetten tetszett! Köszönöm mégegyszer!
Micho:
--- Idézetet írta: SithLord - 2012. Április 12., 11:50:29 ---Üdv! Köszi a bosszúálló című fejezetet,Micho! :worship:
Remek volt ez rész.Részletes elbeszélés az első Fantom megszületése,kiképzése,és a bosszúállása bemutatásáról.
--- Idézet vége ---
köszi. nemsoká tervezem bemutatni a Lee Falk féle verziót is, amiben a mester részletesen elmeséli, hogyan történt az első Fantom és a bandárok találkozása. a Bosszúállóban már lábjegyzetben szerepelt, hogy keresd a Lee Falk klasszikusok #9-et, de az természetesen még nincs fent az oldalon ;) itt látható egyébként, hogy a skandinávok milyen remekül kiegészítik Falk történeteit: mivel Falk nem tért ki El Aswad-ra és magára a bosszúra, ezért megírták ők, viszont kihagyták a bandárokkal való találkozást a történetből, amit majd Falknál olvashattok részletesen.
napi képregény: mindenki megnyugodhat, erre az évre már biztosítva van a napi adag :cool:
ma kezdődik az utolsó felvonása a Diana-sagának, amiben Chatu végzetével ismerkedhetünk meg.
Spuri:
Istenem! Mindig a napi csík miatt érzem azt, hogy nekem is bele kell vágnom egy stripsorozatba!!!!! De aztán gyorsan lebeszélem magam, mert úgysem lenne energiám végigcsinálni. :(
De nektek nagyon köszönöm, hogy szállítjátok!!!! :worship:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése