HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantom képregények
dragstar77:
Én is köszönöm a az első fantom történetét!
nagyon jó volt, a rajz is és a honosítás is első osztályú!!!
Köszönöm, így tovább!! :)
Farek:
Basszus, nem is tudtam eddig, hogy Fantom fiának térdből hiányzik a bal lába!!! De a mai csík után megvilágosodtam! ;D
Usagi Yojimbo:
Köszi az Első Fantom c. klassz(ikus) történetet!!! :worship: :worship: :worship:
Eleinte azt hittem, hogy a már ezerszer elmesélt sztorit fogják részletesebben elmesélni, de kellemesen csalódtam. Többek között azért lehet szeretni a Fantomot, mert van pár elem, ami a Fantom történetével kapcsolatos, és ezeknek eredetét egy-egy rész megmagyarázza (itt pl. a Fantom ruháját).
Más dolgok is vannak, amik ezt a legendát izgalmassá teszik, és ezek közül a titokzatosság a legfontosabb. Emlékszem, mikor az első, a Sigh Testvériség c. részt olvastam, nagyon megragadott a történet titokzatossága, de a végén sajnos kiderült a Fantom kiléte ( bár szerintem így volt kerek az a sztori).
dragstar77:
--- Idézet ---lehet, hogy elsőre nem volt valami kívánatos Diana Fantom számára, és pár napig "feljavította", mielőtt nekiesett volna
--- Idézet vége ---
ez jó! :)
már az elejéngondolkodtam azon, hogy a napiban a Daina fegyőre a kontyos, férfi-e vagy nő? :)
most már tudom.... :) pedig a konty ellenére is pasinak hitem!! :D
Micho:
--- Idézetet írta: keildavid - 2012. Április 22., 10:19:03 ---Az egyik oldalon láttam egy utalást, valami klasszikus Fantomról és ez van leírva:"Lee Falk klasszikus gyűjtemény #9". Tudtommal ez még nincs magyarul, mert eddig csak a #8-ig van fenn a HálóZsákon.
--- Idézet vége ---
igen, még nincs, de ez fog következni legközelebb... ezért írtam bele az utalást, mert utólag nem akartam beletenni ;)
--- Idézetet írta: dragstar77 - 2012. Április 21., 08:30:27 ---a napiban a szokottnál is távolságtartóbb a Fantom és Diana kapcsolat...
se egy ölelés, se egy csók, istenemre, a halálból tért vissza...
--- Idézet vége ---
lehet, hogy elsőre nem volt valami kívánatos Diana Fantom számára, és pár napig "feljavította", mielőtt nekiesett volna ;D
--- Idézetet írta: Usagi Yojimbo - 2012. Április 24., 14:02:11 ---Köszi a Chatu végzete eddigi oldalait! :worship: :worship: :worship:
--- Idézet vége ---
szívesen, ez a záró epizód a szokásosnál is hosszabb lesz, 124 csíkból áll majd ;)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése