HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantom képregények

<< < (137/568) > >>

talgaby:
Az, csak tényleg elfelejtették élesíteni. :)

zozi56:
Ez a mai hír jó volt. ;D

kit:
Hülyék. Beszartam ezen a kacsás akción. :lol: Delboj amúgy szerb, ha lett volna svéd eredetink, tuti az a borító is. Amúgy nem akarsz visszatérni, Galen? Nem mintha baj lenne Micho borítóival, csak kérdem. :coffee:

Galen:
Gondolom "a külföldi illetőségű delboj" nem svéd, mert akkor a svéd borító lenne az elején amit a borítógalériába tettetek. Mekkora abból a legnagyobb változat? Jó az a kép, teteszik a vállánál a koponyás páncél.

Usagi Yojimbo:

--- Idézetet írta: Micho - 2012. Május 16., 23:48:17 ---megerősítem kitet, év végéig be van minden biztosítva  :nezze:
de a kérdés szerintem Fantom-rajongó szempontból nem jól lett feltéve. mert ha szavazni akarsz a kedvencedre, akkor valami ellen kellene szavaznod igazából, amit talán nem is ismersz? (Heathcliff, Kacsa, Mellétrafált). aztán ha így tesz a rajongó, randomra nyom egyet valamelyikre, akkor meg a szavazás objektivitását befolyásolja  :rolleyes:  de lehet semelyikre sem szavaz, így a Fantom nem kap támogatást.
mindenesetre mindenki nyomjon a kacsára, azzal még behozhatjuk!  :hehe:

--- Idézet vége ---
Én is így voltam vele, hiszrn egyiket sem ismerem. Akkor mindenki a kacsára! :badteeth:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése