HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantom képregények

<< < (126/568) > >>

Farek:
Basszus, a mai napi azt jelenti, hogy még jól elhúzzák ezt a Nomádos történetszálat? Márt kezdtem örülni, hogy az előzővel ellentétben végre feszesen, gyorsan és pörgősen levezényeltek egyet, de most már nem vagyok benne olyan biztos. Micho, meddig megy még a napi?

Micho:

--- Idézetet írta: keildavid - 2012. Október 07., 19:24:05 ---És érdekes, hogy néhány képsort más is rajzolta, ahogy az elő
zőbe is volt.
--- Idézet vége ---

pár napja ismét más rajzolja: Paul Beatty kapta a feladatot, hogy innentől átvegye az állandó rajzolói státuszt a vasárnapi sztorikon. nemrég fejeződött be odakint az első teljes rész ("The Powerhouse Gang"), amit már egyedül jegyzett.

keildavid:
Az utolsó Fantom: elolvastam egybe ezt a két részes történetet. Az hihetetlen, hogy arról szólt, ahogy a címe is hangsúlyozza. De persze később végül mindenből összeállt a kép. Mert akkor milyen lenne, ha már így hirtelenül lett volna vége a Fantomnak. Egy "Mi lett volna, ha..."-féle történet is lehetett volna.
Az első oldalán érdekes, hogy milyen sok más Fantom történetekről is van beszámolás. Főleg olyanokról, amik magyarul is olvashatók, meg amik (még) nem.

A napi Fantom: ez a Walker jól játssza a szerepét. Főleg, hogy bár ő a Fantom, de titokba jól beépült a Nomád csapatjába. És érdekes, hogy néhány képsort más is rajzolta, ahogy az előzőbe is volt. Persze ott volt Eduardo Barreto, és egy aprócska feliratra is volt, amit Micho említette lentebb.

kit:
Azért a skandináv vonalon haladgatunk majd tovább. :coffee:

Micho:
köszi a megértést  :cool:
Barreto úr halála miatt a mai képsort már a helyére beugró Paul Ryan rajzolta. az utolsó kockán látható egy aprócska felirat: "RIP Eduardo".

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése