HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantom képregények
keildavid:
Fantom - Szahmet csillaga: Köszönöm az újabb Fantom képregény Kit & Micho! :worship: :worship:
Hihetetlen, hogy a Fantom gyűrűjéről még mennyi történet volt. Főleg, hogy a főoldali hírbe és persze maga a Fantom képregényekbe is voltak utalások. Az 5. Fantom végül megtalálta azt, amit régen elveszettnek hitte.
Azt nem is gondoltam, hogy van olyan Fantom képregény is, amit három író jegyzi.
Hihetetlen, hogy milyen jó történetek vannak a Fantom sorozatból.
Micho:
--- Idézetet írta: keildavid - 2012. November 18., 18:51:24 ---Fantom - A múlt bűnei 1-2.: hihetetlen, hogy ismét van egy folytatásos történet.
--- Idézet vége ---
a gyér érdeklődés miatt azt kell mondanom, igazad van ;D
--- Idézet ---Nagyon jók. Köszönöm!
--- Idézet vége ---
szívesen, várunk a legközelebbi frissítésnél is :D
keildavid:
Fantom - A múlt bűnei 1-2.: hihetetlen, hogy ismét van egy folytatásos történet. David Bishop által írt Kate Somerset történetből mindig is vannak újabb és újabb titkok, amik kiderülnek. És persze ebbe is úgy volt, hogy Fantom gyakorlatilag háttérbe maradt, míg Kate volt a főszerepben.
A sötétség kastélya: nem is gondoltam, hogy ismét lesz egy színes Fantom történet. Ez némileg fantasy-jellegű történetnek tűnt. És persze tényleg félig olyan halloweeni hangulata is volt, mint a régebbi más hasonló történetben.
A gyűrű: érdekes, hogy milyen titkok derültek ki a halálfejes gyűrűről. És tetszik, hogy a főoldali hírben és persze maga a Fantom képregénybe is vannak utalások más történetekre, amik magyarul(is) olvashatók. Még akkor is, ha voltak\vannak különálló\önálló történetek.
És persze A gyűrű történetnek is van folytatása a Rejtély Rómában című részben. Hihetetlen, hogy micsoda jó Fantom történetek vannak.
Nagyon jók. Köszönöm! ;)
Micho:
--- Idézetet írta: SithLord - 2012. November 14., 09:33:45 ---Nagyon tetszett !
--- Idézet vége ---
örülök neki! :D
csak hogy felkeltsem az érdeklődést, elárulom, hogy a következő Fantom frissben is érintjük a Gyűrű témát. Ha emlékeztek még, a 4. Fantomtól a jezsuita Capistrano Magdeburgban ellopta a halálfejes gyűrűt, és gyakorlatilag az ő életében már nem is került elő, Fantom abban a tudatban halt meg, hogy örökre elveszett. Ám fia, az 5. Fantom, 1650-ben... de erről már Kit jóvoltából olvashattok legközelebb :whistle:
(addig szerintem frissítsétek fel a "Halál Gyűrűje" c. sztorit a HZs-n, hogy képben legyetek)
SithLord:
Üdv! Köszi a Rejtély Rómában című történetet,Micho! :worship:
Szerintem ez a rész még az előzőnél is kalandosabbra sikerült.Elképesztően jól meg van írva a sztori.Már-már filmszerű.A grafika is hozzájárult a sikerhez.Nagyon tetszett !
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése