HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantom képregények
kit:
Mindenekelőtt gratulálunk, dragstar77!
Az idei utolsó Fantom frissítés ezen a héten, csütörtökön érkezik!
--- Idézet ---Sajnos, Fantomunk már nem a régi, meghasonult és Singh kalóz módjára lopja a képregényeket a Zsákról.
--- Idézet vége ---
:lol:
dragstar77:
Szia Kit, szia Micho, sziasztok Fiúk!
Ne haragudjatok, az utóbbi pár hónapban passzív módban voltam!
Mentségemre szolgáljon, hogy nem az érdektelenség az oka, hanem teljes időhiányban szenvedtem, és jó lett volna néha kicsit kikapcsolódni itt a zsákon...
Ez nem történt meg, munka mellett államvizsga, és megszületett a kislányom! :)
De most lesz már egy pici időm, és alig várom, hogy a héten pótoljam az elmaradt számokat!! Sajnálattal olvastam, hogy a napi Fantom nincs már...
Köszönet nektek a kitartó munkátokért, és bízom a további Fantom frissítésekben!!
Üdv Nektek, szép napot!!
SithLord:
Üdv! Köszi a Marabella című epizódot,Micho! :worship:
Egészen a végéig kérdéses volt ebben a képregényben,hogy ki akar Marabella életére törni.Talán ez miatt lett nálam négy csillagos a történet színvonala.Ha ez nyomózós száll nincs akkor ez egy közepes történet nálam.A kalózok kilétét is egyből sejteni lehetett.Persze tudom,hogy nem lehet minden Fantom rész kiváló. :hehe:
A grafikára és a fordító-beíró munkára nem lehet panasz!
Zerit:
Hosszas nyomozásba fogtam, hogy fényt derítsek a fórumon elhatalmasodó antifantomitás terjedésének okára. Egy füles nyomán sikerült kideríteni, mi is áll az ügy mögött. Sajnos, Fantomunk már nem a régi, meghasonult és Singh kalóz módjára lopja a képregényeket a Zsákról. Bizonyítékkal is szolgálhatok:
keildavid:
Fantom - Marabella: Nem is gondoltam, hogy ismét lesz olyan történet, amiben az 1. Fantomról szól.
Egyre érdekesebb, hogy még milyen Fantom krónikák kerültek sorra, amiben újabb titkok vannak felfedve.
És persze itt derült ki az is, hogy kicsoda is Marabella.
Az egész történet kissé furcsa volt. Főleg, amikor az volt a zavaros, hogy ki volt a tettes. És persze többen is voltak bűnösök, nemcsak egy.
De persze a végén minden kép összeállt.
Ezer köszönet az újabb Fantom képregényért! ;) :worship:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése