HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantom képregények

<< < (121/568) > >>

kit:

--- Idézet ---egyszerűen csak Fantom rajongó vagyok, és az is szeretnék maradni
--- Idézet vége ---

Csakúgy mint mi, ez hajtja az egészet! :) Februárban találkozunk!

dragstar77:

--- Idézet ---gratulálok a kislányhoz
--- Idézet vége ---

Köszi Micho!

dragstar77:

--- Idézet ---(nem Heloise lett a neve? :P )
--- Idézet vége ---

Hááát, én gondolkodtam rajta, de végül az asszonyi nyomásnak engedve, Adél lett a kislány neve! :)

--- Idézet ---beszerzés alatt van a haláláról szóló kétrészes sztori
--- Idézet vége ---

Ez jól hangzik, és a kép is nagyon jó! Alig várom!

Micho:

--- Idézetet írta: keildavid - 2012. December 16., 17:10:35 ---Ezer köszönet az újabb Fantom képregényért! ;) :worship:

--- Idézet vége ---

--- Idézetet írta: SithLord - 2012. December 17., 09:35:00 ---Üdv! Köszi a Marabella című epizódot,Micho! :worship:

--- Idézet vége ---

szívesen! mostanában (szándékosan) sok volt az 1. Fantom életéből válogatott történet. jövőre azért új irányt veszünk, hogy ne legyen unalmas és nagyobb lesz a szórás, több Fantom is előtérbe kerül. viszont mivel az 1-őt mindenki nagyon szereti, beszerzés alatt van a haláláról szóló kétrészes sztori, amiben Málta védelmében, máltai lovagként esik el a törökök elleni harcban, miközben fia, vállvetve harcol mellette (szintén jó írói fogás, hogy a halálát beleírták egy valóban megtörtént, fontos ütközetbe).

dragstar: üdv újra a köreinkben, és gratulálok a kislányhoz (nem Heloise lett a neve? :P )

dragstar77:

--- Idézet ---Mindenekelőtt gratulálunk, dragstar77!

--- Idézet vége ---

Köszi Kit! :)

Mint a Boszorkányüldözés történetet is!!
Nem semmi volt...  az erős vihar, a kialudt fények kisértetiessé vált a hangulat a próbán! :)
Átéreztem szegény Kit helyzetét...  Egyedül ő maradt józan, még szerencse, hogy Fantom időben érkezett!
Bár azon meglepődtem, hogy azt sem tudja hol van, merre induljon, a következő oldalon meg már ott is termett átöltözve!! :)
Olyan hirtelen gyorsultak fel az események a végére! Mindemelett egy nagyon jó történet volt, ezer köszönet érte! :) Jó látni, hogy a minőség és a
történet megválasztás még mindig profi szinten zajlik! a 2013-as ízelítő is jó lesz, már be is lelkesedtem rá!! :D

Köszönet mindenért, az egész éves fáradozásotokért, hogy minket olvasókat elkényeztettek eme rendkívüli történetekkel!
Ez nem bókolgatás, egyszerűen csak Fantom rajongó vagyok, és az is szeretnék maradni, ami a munkátoknak köszönhető!
Úgyhogy kitartás fiúk a jövő évre, én veletek leszek!  :)

Boldog Karácsonyt Kívánok Nektek, és a kedves olvasóknak!!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése