HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantom képregények
P.Eryka:
--- Idézetet írta: Sepi - 2013. Február 07., 12:41:59 ---Egész jól sikerült a Fantom első számának a digitalizálása, gratula.
--- Idézet vége ---
Az elején akadtak nehézségeim vele, de összejött ;D Örülök, hogy még vannak rajongói is a képregénynek.
Sepi:
Egész jól sikerült a Fantom első számának a digitalizálása, gratula. :worship: Megmondom őszintén, engem is elfogott most a nosztalgia, nagyon imádtam ezt a képregényt, és utána elég sokáig Fantom rajongó is voltam, amíg lassan ki nem szorították nálam a többi hősök, de ezek a számok mindig is nagy kedvenceim maradnak. :D
SithLord:
Üdv! Köszi a Lincoln elnök meggyilkolása(ez most kicsit morbid :badteeth: ) című történetet,Micho! :worship:
Mivel ismert történelmi eseményeken alapult ez a sztori,tudni lehetett a végkimenetelét.Inkább az volt érdekes,hogyan szövik bele a Vándorló Szellem karakterét.Azt kell mondjam igen izgalmas és élvezhetővé sikeredett.A végén a dokumentumból is sokat meglehetett ismerni a tragikus sorsú elnökök életéből.
Micho:
--- Idézetet írta: keildavid - 2013. Február 03., 14:16:55 ---Köszönöm ezt a remek Fantom képregényt! :worship: :worship:
--- Idézet vége ---
szívesen ;)
--- Idézetet írta: kit - 2013. Január 13., 09:41:17 ---Mivel rekordgyanús a szavazók létszáma, ismét felhívnám a Fantom olvasók figyelmét az új szavazásra. :badteeth:
--- Idézet vége ---
braill írás-fontja nincs valakinek? :nezze:
keildavid:
Fantom - Lincoln elnök meggyilkolása: Nem is gondoltam, hogy ismét lesz egy történet, amelyben legendás nevek is szerepeltek. Pl. Abraham Lincoln. Az egész történet tényleg hű maradt az eredeti eseményhez.
A "Fantom tények" és a "Fantom rejtélyei" hihetetlen, hogy micsoda leírások vannak Lincolnról és a gyilkosról, akikről szólt a történet.
A legérdekesebb a "Fantom rejtélyei" leírás volt. Amibe hihetetlen, hogy micsoda egyforma összefüggések voltak Lincoln-ról és Kennedy-ről.
Köszönöm ezt a remek Fantom képregényt! :worship: :worship:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése