HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantom képregények

<< < (115/568) > >>

SithLord:
Üdv! Köszi az Elnökválasztás első részét,kit,Micho! :worship: :worship:
Hmm,nekem ez most átlagosnak indul.Elolvastam,de eddig nem hozott nagy fordulatot.Afrika,elnökválasztás,szerintem az ilyenkor szokásos kliséket hozta eddig ez a történet.Remélem a második rész izgalmakban fog bővelkedni!

kit:

--- Idézet ---Az egyik oldalon láttam pár utalás pár Frew-féle Fantom képregényekre:"Frew 1076 és 1077." Tudtommal ez is olyan történet, ami magyarul még nem olvasható.
--- Idézet vége ---

Így van, azok a közvetlen előzményei ennek a számnak, de technikai okok miatt ki kellett hagynunk őket (egyelőre). Kösz a hsz-eket! :worship:

keildavid:
Fantom - Elnökválasztás 1.rész: Ismét egy jó kezdés. Hihetetlen, hogy lesz ilyen "folytatásos" történet, a szokásos "egy részesek" mellett is.
Az elején a 21. Fantom háttérszereplőnek tűnt, de később mégis teljesen benne volt a történetben.
Az egyik oldalon láttam pár utalás pár Frew-féle Fantom képregényekre:"Frew 1076 és 1077." Tudtommal ez is olyan történet, ami magyarul még nem olvasható.
Az meg külön jó hír, hogy a Fantom egy ideig minden csütörtökön lesz egy-egy Fantom képregény, mint pár évvel ezelőtt is volt.
Ezer köszönet érte! :worship: :worship: És sok sikert kívánok nektek!

Sepi:

--- Idézetet írta: Ben Reilly - 2013. Február 15., 14:47:20 ---Szinte magukat olvastatták

--- Idézet vége ---
Én is mindig magukkal olvastatom a képregényeket, így akkor már nekem nem kell.  :badteeth:

Ben Reilly:
Legyetek skizofrének mint én, és sosem lesztek magányosak.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése