HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantom képregények
dragstar77:
--- Idézet ---ahol te egy szürke foltot látsz, egy igazi phan egész mást lát :hehe:
--- Idézet vége ---
Én azt látom, hogy a jobb oldali bandár keze szürke míg az eredetiben fehér volt! :)
A Sanloi kifosztása képregényről van szó? :)
--- Idézet ---Ja, ez volt a magyar 10-es szám borítója. :)
--- Idézet vége ---
Egyébként a 10-es számban lemodellezték a nagy kedvencem, az itthoni 7-es számot, ezerszer elolvastam!!
A 20. Fantom ősapja elég nagy küzdelmekben vett részt, megalapította a járőrszolgálatot, és királynőt vett el feleségül...
De ettől függetlenül szerettem a 10-es részt is! Mégiscsak a 21. Fantom története volt! :)
A borítón meglepődtem... A Sanloi történethez nekem az passzol ahogy megismertem! :)
Micho:
--- Idézetet írta: Sepi - 2013. Március 08., 19:55:42 ---Miért, mi van ott? A szürke folton kívül? Micho, gyakorolni kell még ezt a szkennelést, még nem megy rendesen. ;)
--- Idézet vége ---
ahol te egy szürke foltot látsz, egy igazi phan egész mást lát :hehe:
Sepi:
--- Idézetet írta: Micho - 2013. Március 08., 06:58:23 ---az eredeti borító egyébként így nézett ki:
"The Raid in Sanloi"
Fantomen 1988/24, Svédország
ugye ismerős? ;)
--- Idézet vége ---
Ja, ez volt a magyar 10-es szám borítója. :)
--- Idézetet írta: Timár Lénárd - 2013. Március 08., 14:13:09 ---Jól látom, hogy mi van a második oldal (A borító utáni első) negyedik képkockáján? :)
--- Idézet vége ---
Miért, mi van ott? A szürke folton kívül? Micho, gyakorolni kell még ezt a szkennelést, még nem megy rendesen. ;)
Micho:
--- Idézetet írta: dragstar77 - 2013. Március 08., 09:51:59 ---Hát persze, hogy ismerős! :)
--- Idézet vége ---
ezt nálunk ugyebár egy másik történethez használták fel, de az is kalózos, kincskeresős, leppanänes volt ;)
--- Idézetet írta: Timár Lénárd - 2013. Március 08., 14:13:09 ---Jól látom, hogy mi van a második oldal (A borító utáni első) negyedik képkockáján? :)
--- Idézet vége ---
jól látod, hogy mi van :cool:
Timár Lénárd:
Jól látom, hogy mi van a második oldal (A borító utáni első) negyedik képkockáján? :)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése