HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantom képregények
Micho:
--- Idézetet írta: dragstar77 - 2013. Április 12., 23:00:15 ---Jó hír!! :) Már várom! :)
--- Idézet vége ---
picit előre kukkantottam a naptárunkban, és azt tapasztaltam, hogy még hónapokig élvezheted Leppänen munkáit, ha a magyer kiadás szkenjeit is beleszámolom ;) gyakoratilag egy nem-tervezett Kari Leppänen évet sikerült összehoznunk :cool:
dragstar77:
Jó hír!! :) Már várom! :)
kit:
Köszönjük! Nos, Leppänen marad még jó sokáig (már ami ezt a történetszálat illeti). :)
dragstar77:
Sziasztok!
Köszönöm a Fantom kereszteslovag részt! Nagyon tetszett, és külön örültem a kedvenc rajzolómnak is! Érdekesen indult a történet, hogy a Fantomjaink előtt is volt bosszúálló! :) Várom a folytatást, remélem az is ilyen jó történet lesz, és jó lenne, ha Leppanen maradna!! :)
Köszi mégegyszer, remek honosított rész!
kit:
--- Idézet ---Eddig minden Kate-es epizód garanantálta,hogy színvonalas elbeszélés lesz.Ez is ilyen.
--- Idézet vége ---
Nos, a Somerset vonal egy kicsit most megáll, ugyanis nagyjából az összes (eddig) megjelent történet olvasható a HálóZsákon. Egyetlen 3 részes sztori maradt ki, aminek Chris Somerset a főszereplője. Amint a birtokunkba kerül, természetesen érkezik az is.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése