HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantom képregények
Micho:
--- Idézetet írta: matrixhv - 2013. Április 20., 13:02:14 ---
Angol Fantom oldalon láttam olyan infót, hogy a Timpenni dobjainak van folytatása. Esetleg tervezitek valamikor az ilyen folytatások honosítását?
--- Idézet vége ---
megmondom őszintén, hogy engem az őserdőben játszódó Fantom történetek kevésbé érdekelnek... pedig van belőlük bőven. természetesen ha egy kiadott számhoz kapcsolódó folytatás fellelhető, azzal érdemes foglalkozni. a Timpenni folytatás (Revenge of the Drummer) sajnos nem áll rendelkezésre.
egyébként érdekesség, hogy az 5. számban felhasznált borító a folytatásé volt, mert a "Timpenni dobjai" eredetileg napi csíkokban jelent meg Falk/Barry-től, és annak ugyebár nincs borítója.
matrixhv:
Köszönet a Semic 4-es számáért.
Érdekes, hogy a harmadik szám hátulján már ott a reklám, hogy kapható az album. 3 kiadott szám után. Persze, az albumot is megvettem amikor megjelent, de így csak most gondoltam bele. Ha most megkérdezte volna valaki, kapásból rávágtam volna, hogy az album jóval későbbi. :-)
A történet és a rajz tetszett és ez a minőség is valami fantasztikus, amiben felénk prezentáljátok.
Régen tetszett a Fantomban, hogy a realistább vonalat képviselte (annak ellenére, hogy szeretem a szuperhős képregényeket is). Persze voltak misztikus történetek, de a korai hazai kiadásban mindíg kiderült, hogy a törzsi varázslók, sámánok trükkjeiről volt szó. Persze azóta voltak tényleg misztikus történetek, nagyon jók.
Újraolvastam az első 3 számot is. A Mogus elég régi történet, itt Luaga doktorként szerepel, ahogy említettétek az enciklopédiátokban is, az első megjelenése volt.
Angol Fantom oldalon láttam olyan infót, hogy a Timpenni dobjainak van folytatása. Esetleg tervezitek valamikor az ilyen folytatások honosítását?
keildavid:
A Fantom kereszteslovag 1.rész: Ez ám a jó kezdés. Hihetetlen, hogy ismét lesz egy folytatásos történet.
És nocsak, a Fantomba megint egy régi ismerős tűnt fel: Minerva Brooks, aki más Fantom képregényekbe is szerepelt(Pl. a A koponyák titka 1-3. részben és a Mítosz vagy valóság?-ban).
Az egyik oldalon Fantom említett egy bizonyos "rasszista kaland"-ot, ami a Frew 1431-be volt.. Erről utánanéztem és ez asszem szintén olyan, ami magyarul még nem olvasható. Vagy lehet, hogy tévedtem.
Ezer köszönet eme remek Fantom részért :worship: :worship: és várom a folytatást! ;)
Micho:
--- Idézetet írta: matrixhv - 2013. Április 13., 22:03:51 ---Köszönet az Első év történetfolyamért is, meg a többi régebbi Fantomért. Olvasgatom őket, hozom befele a lemaradásomat.
--- Idézet vége ---
örülök, hogy még a "szellem" hatás alatt vagy ;)
több sztorit is említettél, ami nekem is kedvenc, igyekszünk kerülni a lapos történeteket, hisz van miből válogatni szerencsére.
--- Idézet ---A Fantom elleni vadászat, élen a Fantommal.
--- Idézet vége ---
az nagyon ki volt találva ;D a Nomád azóta nem bukkant fel a színen, de amint előkerül, esélyes, hogy újrainduljon vele a napi sorozatunk.
további jó olvasgatást.
matrixhv:
Köszönet a Fantom kereszteslovagért... nagyon ígéretesnek tűnik. Az öregemberről, aki a gyűrűt adta, valamiért Merlin jutott az eszembe. Tudom, hogy sokkal korábban élt, és a Merlin szeme c. történet szerint a lelke a kristálygömbben volt, a teste meghalt, de akkor is. :-) Nem ez lenne az első ellentmondás.
Köszönet az Első év történetfolyamért is, meg a többi régebbi Fantomért. Olvasgatom őket, hozom befele a lemaradásomat.
Mindíg is tetszettek a többrészes történetek... legyen tere az írónak, ha van mondanivalója, ha bővebben ki akarja fejteni a történetet.
Tetszik, hogy vannak köztük misztikus történetek is (Pl. A koponyák titka, Szellem a 302-es járaton).
A Diana Palmer Walker halála napi sorozat is ütős volt.
A Nomádos történetek is tetszettek. A Fantom elleni vadászat, élen a Fantommal.
Tanulságos volt a Világ körül válogatás, a különböző országok Fantom kiadványai. A háromból a harmadik tetszett.
Jó történeteket és rajzokat választotok, és a magyarra átültetési munkátok eredményei is nagyon jók. Köszönet érte.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése