HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantom képregények
Micho:
És mi az első?
Persze teljesen szubjektív alapon ;)
Thanos:
Hahó!
Köszönet az Őserdei Járőrszolgálat frissítésért! Ez a második legjobb sztori a magyar sorozatból, persze ez erősen szubjektív és személyes álláspont a részemről. ;)
Üdv!
matrixhv:
Micho: Köszönöm a választ, teljesen jó, hogy nem lehet tudni milyen korszak- történet jön. Megmarad a meglepetés ereje is.
Jason Todd: Ezen én is sokat törtem a fejem, majd a Kit által leírtakra jutottam én is, ez alapján sikerült megállapodnom (Frew sorszámmal tárolni a történeteket, nem csak a címmel, ill. a http://www.schapter.org/wiki/Main_Page Fantom wiki oldala sokat segített - és nem csak a 21. Fantom esetében.). Amit Micho írt az is jó támpont. Nekem nem volt annyi eszem, hogy megkérdezzem ezeket. :-)
Köszönöm az Őserdei járőrszolgálat c. történetet, gyerekkoromban ez volt az egyik kedvencem.
Jason Todd:
--- Idézetet írta: Micho - 2013. Június 02., 08:34:56 ---
--- Idézetet írta: Jason Todd - 2013. Június 02., 06:57:32 ---Ha meg már olvasás közben helyezem el, nem érthetek olyan dolgokat, amik már megtörténtek, utalnak rá, de még nem olvastam el.
--- Idézet vége ---
túl sok ilyen dologra nem kell számítani, hisz ha jól belegondolunk, pl. semmi drámai, visszavonhatatlan dolog nem történt a 21. Fantommal, sem a mellékszereplőkkel az évek során, mindenki él és virul... gyakorlatilag a történetek bármikor játszódhatnak a lent felvázolt korszakokon belül. van ugyan néha pár lábjegyzet, hogy Fantomunk ezzel-azzal korábban már találkozott, de a történetek struktúrája nem hasonlít a Marvel képregényekhez, amikben rengeteg összefonódás, utalás van egy sorozaton belül is.
az általad felsoroltakon kívül talán a Sir Fantom-Merlin szeme még kapcsolódó, de technikai okok miatt mi is a későbbi, Merlin történettel kezdtük a honosítást, amiben volt pár panel, amiben elmesélték a tudnivalókat a Sir Fantom eseményeivel kapcsolatban.
illetve van most az Elnökválasztás (1-2. rész, A szökevény) sztori, ami még elhúzódik egy darabig, amíg Lubanga marad Bengália elnöke.
--- Idézet vége ---
Újfent köszönöm a hasznos segítséget! :worship:
Micho:
--- Idézetet írta: Jason Todd - 2013. Június 02., 06:57:32 ---Ha meg már olvasás közben helyezem el, nem érthetek olyan dolgokat, amik már megtörténtek, utalnak rá, de még nem olvastam el.
--- Idézet vége ---
túl sok ilyen dologra nem kell számítani, hisz ha jól belegondolunk, pl. semmi drámai, visszavonhatatlan dolog nem történt a 21. Fantommal, sem a mellékszereplőkkel az évek során, mindenki él és virul... gyakorlatilag a történetek bármikor játszódhatnak a lent felvázolt korszakokon belül. van ugyan néha pár lábjegyzet, hogy Fantomunk ezzel-azzal korábban már találkozott, de a történetek struktúrája nem hasonlít a Marvel képregényekhez, amikben rengeteg összefonódás, utalás van egy sorozaton belül is.
az általad felsoroltakon kívül talán a Sir Fantom-Merlin szeme még kapcsolódó, de technikai okok miatt mi is a későbbi, Merlin történettel kezdtük a honosítást, amiben volt pár panel, amiben elmesélték a tudnivalókat a Sir Fantom eseményeivel kapcsolatban.
illetve van most az Elnökválasztás (1-2. rész, A szökevény) sztori, ami még elhúzódik egy darabig, amíg Lubanga marad Bengália elnöke.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése