HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantom képregények
Thanos:
Micho: Igen, Falk és Barry rajongó, de ennek az okait már kifejtettem itt régebben. :) Viszont a skandináv rajzolók is nagyon ott vannak, ami azt illeti, és a történetek is nagyon jók; most készülök elolvasni vagy 10-12 számot, és a kereszteslovagos történetekkel fogom kezdeni, nagyon izgalmasnak ígérkezik. Szóval majd írok róla később, ha nem gond, hogy nem pont az aktuális frissítésekkel haladok...
Micho:
--- Idézetet írta: matrixhv - 2013. Június 03., 23:10:23 ---Összességében jók voltak a Semicesek, kevésre tudnám rámondani, hogy nem tetszett.
--- Idézet vége ---
igen, szerencsések voltunk, hogy ezeket a sztorikat kaptuk... bár ez szerintem nem rajtunk múlt, a hazai szerkesztőkön, hanem biztosan így kaptuk a svédektől, a már "bejáratott" történeteket. a gyanú beigazolódni látszik, ha megnézzük pl. a lengyelek kiadását, ránézésre megegyezik a miénkkel, csak kevesebb jelent meg náluk:
http://www.schapter.org/wiki/Fantom_(TM-Semic)
de ha közelebbről megnézzük, az ő 1. számukban nem Mogu volt, hanem a "Kikötői banditák", ami nálunk a 3. szám volt, és így tovább, az ismerős borítók alatt teljesen más számok lapulnak, bár legtöbbje nálunk is megjelent ;)
matrixhv:
A Dzsungel Király nekem sem tetszett, nem is nagyon emlékszem rá (talán éppen ezért).
A legjobban az Őserdei járőrszolgálat és Rőtszakáll árulása tetszett, ill. a Hanta boszorkánya, és a Timpenni dobjai, ill. a Túsz Heroért cserébe, meg persze a Mogu rejtélye. Ezek maradtak meg a legjobban az emlékezetemben. Összességében jók voltak a Semicesek, kevésre tudnám rámondani, hogy nem tetszett.
Mindíg várom a Fantom frissítést, vajon mi jön. :-)
Micho:
--- Idézetet írta: Thanos - 2013. Június 03., 21:06:22 ---Ott még nem tart a frissítésetek, de... annyit elárulok, hogy abban a részben az aktuálisan előkeresett, és Fantom által éppen olvasott krónika utolsó lapját rejtélyes módon kitépték, ezért nem tudhatja meg a történet végét. :)
--- Idézet vége ---
ó, egy Falk rajongó :cool:
egyébként talán könnyebb dolgunk van, ha a legkevésbé jó történetet keressük: szerintem majdnem mindenki a Dzsungel Királyt mondaná a magyarul megjelentek közül, vagy a Rémálmokat... ezek helyett rengeteg jó sztori jöhetett volna.
Thanos:
Ott még nem tart a frissítésetek, de... annyit elárulok, hogy abban a részben az aktuálisan előkeresett, és Fantom által éppen olvasott krónika utolsó lapját rejtélyes módon kitépték, ezért nem tudhatja meg a történet végét. :)
Egyébként majd fogok írni rendszeresebben, csak eddig nagyon ritkán tudtam feljárni az oldalra. Ez már nem tudom hanyadik regem. Sok elolvasatlan Fantom is vár még rám, legalább egy fél éves letöltés van a gépemen.... ha nem egy éves... mindig letöltögetem, hogy majd sort kerítek rá; pedig a címek alapján nagyon jó történetek vannak.
Mindenesetre nagyon örülök, és megnyugtató, hogy töretlenül haladtok előre a honosításokkal.
Üdv!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése