HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantom képregények

<< < (94/569) > >>

kit:
Ja tényleg, 3. rész. :) De akkor remélhetőleg most minden oké.

Thanos:
Egyébként hülye vagyok, mert nem a második, hanem a harmadik részben volt ez a hiányosság. De ok, már letöltöttem újra... nem vettem észre a figyelmeztetést.

kit:

--- Idézet ---
--- Idézet ---az Abu Szaád Al-Haráviand-hoz tartozó szövegbuborék üres. Ez direkt kimaradt?
--- Idézet vége ---

ezek szerint kit elfeljtette javítani, vagy csak felmérést végez, hányan szólnak érte
--- Idézet vége ---

Már SithLord jelezte korábban. Töltsétek le újra. ;)

Micho:

--- Idézetet írta: Thanos - 2013. Június 06., 23:42:30 ---az Abu Szaád Al-Haráviand-hoz tartozó szövegbuborék üres. Ez direkt kimaradt?

--- Idézet vége ---

ezek szerint kit elfeljtette javítani, vagy csak felmérést végez, hányan szólnak érte  :cool:

--- Idézetet írta: matrixhv - 2013. Június 06., 23:31:04 ---Annak idején egyszerre jelent meg a Bobo és a Góliát - úgy rémlik, hogy az általános iskolába hozta be tanár, lehetett venni.
--- Idézet vége ---

nocsak, egy képregény-dealer  :hehe:
igen érdekes volt mindkét sorozat, én nem tudtam választani, ezért mindkettőt kikönyörögtem valamelyik családtagomtól... ezek alapozták meg a képregény szeretetemet és a gyűjtőszenvedélyem. azokból is voltak albumok, amik kellemes emlékeket ébresztenek mind a mai napig. Bobóból a fekete lovas rémlik, Góliátból meg az időutazós, "az idő vasfoga" album volt felejthetetlen. abból még gimnáziumban is idéztem a haveroknak (be is kellett vinnem megmutatni), pár beszólásunk is született belőle  ;D

--- Idézetet írta: Thanos - 2013. Június 07., 01:21:21 ---Most végeztem a harmadik résszel is. Izgalmasabb a történet, mint elsőre hittem!

--- Idézet vége ---

és még tovább gyűrűznek (szó szerint is a rejtélyek), ahogy haladunk tovább a történetben, illetve vissza a történelemben ;)

Jason Todd:

--- Idézetet írta: Micho - 2013. Június 06., 21:17:10 ---
--- Idézetet írta: Jason Todd - 2013. Június 06., 20:14:21 --- Aztán kiderül, hogy mi még Fantom kiadónagyhatalom vagyunk a körülöttünk lévő országokhoz képest.

--- Idézet vége ---

bizony, nincs szégyenkeznivalónk  ;D
azért érdekes látni, mennyi helyre eljutott a Fantom... még a Fidzsi-szigeteken is kiadták, de vajon kinek ;D

http://www.schapter.org/wiki/Bera-Na-Liva

--- Idézet vége ---

Az Indrajal-os Fantomok is elég durvák. Nem tudom, azok saját készítésű, színezésű képregények vagy átvettek? Nekem kicsit handmade-nek tűnnek.  :hehe:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése