HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantom képregények
matrixhv:
--- Idézet ---Nem rossz ez a link, csak (ahogy általában a wikipédiára igaz) tele van pontatlan adatokkal. Pár linkbe is beleolvastam, és ott is voltak elírások bőven. De összefoglalónak nagyjából jó, hogy lássa az ember, hogy mik jelentek meg régen nálunk.
--- Idézet vége ---
Ezzel maximálisan egyetértek.
Boldog szülinapot a születésnaposnak!
Sepi:
--- Idézetet írta: matrixhv - 2013. Június 06., 23:31:04 ---Hirtelen ez jutott eszembe a Bobó-Góliát témáról: http://hu.wikipedia.org/wiki/Adoc-Semic
--- Idézet vége ---
Nem rossz ez a link, csak (ahogy általában a wikipédiára igaz) tele van pontatlan adatokkal. Pár linkbe is beleolvastam, és ott is voltak elírások bőven. De összefoglalónak nagyjából jó, hogy lássa az ember, hogy mik jelentek meg régen nálunk.
Thanos:
--- Idézetet írta: kit - 2013. Június 07., 20:21:22 ---Ezen a héten nincs talgaby szülinapja miatt. A jövő héten a nyári szünet előtti utolsó frissítés következik, de a Semic-ek folyamatosan kerülnek majd ki a továbbiakban is. :cool:
--- Idézet vége ---
Kellemetlen hír, hogy a nyáron nem lesz frissítés, de a Semic számok kárpótolnak. :) Főként azért is, mert sokkal jobb minőségűek, mint amelyek eredetileg nekem megvannak a gépen.
A születésnapost pedig Isten éltesse! :)
dragstar77:
Értem. Köszi! És Boldog szülinapot talgaby-nak! :)
kit:
Ezen a héten nincs talgaby szülinapja miatt. A jövő héten a nyári szünet előtti utolsó frissítés következik, de a Semic-ek folyamatosan kerülnek majd ki a továbbiakban is. :cool:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése