HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantom képregények
kit:
Nos, mostanában nem terveztük, de ha van rá igény,felvehetjük a listára. :coffee:
Jason Todd:
Spadari Wambalu, the witchman című történetét tervezitek honosítani? ( Ha nem titok )
Micho:
--- Idézetet írta: dragstar77 - 2013. Június 07., 20:15:00 ---Szeretem a hozzá kapcsolódó történeteket!! Lesz még ilyen?
--- Idézet vége ---
egy még biztosan, de sajnos több szken egyelőre nem áll a rendelkezésünkre, amiben szerepel.
--- Idézetet írta: Thanos - 2013. Június 08., 02:41:19 ---Főként azért is, mert sokkal jobb minőségűek, mint amelyek eredetileg nekem megvannak a gépen.
--- Idézet vége ---
Erykát illeti a dicséret ;)
matrixhv:
--- Idézet ---Nem rossz ez a link, csak (ahogy általában a wikipédiára igaz) tele van pontatlan adatokkal. Pár linkbe is beleolvastam, és ott is voltak elírások bőven. De összefoglalónak nagyjából jó, hogy lássa az ember, hogy mik jelentek meg régen nálunk.
--- Idézet vége ---
Ezzel maximálisan egyetértek.
Boldog szülinapot a születésnaposnak!
Sepi:
--- Idézetet írta: matrixhv - 2013. Június 06., 23:31:04 ---Hirtelen ez jutott eszembe a Bobó-Góliát témáról: http://hu.wikipedia.org/wiki/Adoc-Semic
--- Idézet vége ---
Nem rossz ez a link, csak (ahogy általában a wikipédiára igaz) tele van pontatlan adatokkal. Pár linkbe is beleolvastam, és ott is voltak elírások bőven. De összefoglalónak nagyjából jó, hogy lássa az ember, hogy mik jelentek meg régen nálunk.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése