HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantom képregények
Thanos:
(Hát) nem is tudom... nekem ez a Flash Gordon gyerek sosem volt valami szimpatikus. :D
Fantomban én egyébként mindig azt szerettem, hogy abban a világban sosem voltak jelen más hősök, abban a valóságban nincs Superman, nincsenek egyéb sebezhetetlen, hihetetlen erejű, ezerszer is feltámadó, tévedhetetlen szuperhősök. Minden egyszerűen emberi... Fantom is meghalhat, az ún. "halhatatlanságát" is csak az ősi családi örökség adja, amely apáról fiúra száll. A győzelemért, az erőért, az elismerésért keményen meg kell dolgozni. Úgy értem minden új Fantomnak ugyanolyan jónak, edzettnek kell lennie, mint az apjának, hogy méltóképpen folytathassa a küldetését.
Egyébként Fantomot szívesen látnám egy oldalon harcolni - ha már léteznie kell más hősöknek is ebben a valóságban - Zorroval. Ugyanis ő a második olyan álarcos hős, akit fenntartások nélkül kedvelek, persze filmen (tisztázásképpen: csakis a Guy Williams alakította Zorroról, illetve a régi 1957-1959-es filmsorozatról beszélek). Kár, hogy nem készült róla - vagy én nem tudok róla - olyan képregény, amely hasonló lenne a Fantomhoz, kizárólag fekete-fehérben. Láttam itt Zorro képregényeket, de nagyon gyengék - szerintem. Mindegy, a lényeg, hogy kettejüket szívesen látnám néhány kalandos történetben együtt küzdeni a bűnözők ellen. Fantom, és főleg az elődei úgyis jártak már a világ minden táján, miért ne fordulhatott volna meg egyik ükapja Kaliforniában, azon belül Los Angelesben is? :)
Micho:
A "Defenders of the Earth" sorozatot rebootolja a Dynamite kiadó nemsoká:
Fantom csapattársa lesz Mandrake (aki szintén Falk teremtmény) és Flash Gordon.
bár én a régi sorozatban se éreztem jó helyen Fantomunkat, nem igazán csapattagnak való karakter, de meglátjuk, milyen sztorit hoznak ki.
további képek:
http://www.newsarama.com/images/i/000/107/641/original/KingsWatch01-Cov-Laming.jpg?1371147055
Sepi:
--- Idézetet írta: Micho - 2013. Június 16., 23:09:43 ---na most mondja valaki, hogy nem volt nagy kihatása Falknak :cool:
--- Idézet vége ---
Jaja, a Columboban zseniális volt. :hehe: :badteeth:
Zerit:
--- Idézet ---Az olaszoknál ez a fotónovella nagyon menő lehet / lehetett
--- Idézet vége ---
Ó, el sem tudod képzelni, hogy milyen mértékben!
Meanwhile in Italy...
A Bonelli kiadóház szerkesztőségének egyik folyosóján:
Micho:
na most mondja valaki, hogy nem volt nagy kihatása Falknak :cool:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése