HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantom képregények

<< < (85/568) > >>

Micho:

--- Idézetet írta: Jason Todd - 2013. Június 22., 19:11:48 ---és ez a kép is sokat sejtet.  ;)

--- Idézet vége ---

főleg, ha jobban szemügyre vesszük a képen látható férfi jobb vállát  :cool:
de igen, a kereszteslovag-szálat fogjuk tovább göngyölíteni, csak mint tudjuk, minden út Rómába vezet...  :-X

Jason Todd:

--- Idézetet írta: Micho - 2013. Június 22., 00:14:34 ---
--- Idézetet írta: Jason Todd - 2013. Június 21., 20:27:59 --- :blink: Ez a kép elég sokat sejtet.

--- Idézet vége ---

kiszivárgott még egy kép...  :whistle:

de most már üljön vissza mindenki a tűkre szeptemberig  :cool:

--- Idézet vége ---

;D Visszaülök, de akkor mégsem a már beharangozott történet jön, hanem a.... és ez a kép is sokat sejtet.  ;)
Most olvastam el a Koponyák titkát. Nagyon jó sztori. Frankó, amit csináltok, ( mindannyian ) visszahoz valamit a kölyökkoromból. Ne hagyjátok abba, mert ( bár ritkán jelzem ) hihetetlen nagy hiányt pótol, és lukakat foltozgat. Tényleg minden tisztelet a tiétek, a legmesszebbmenőkig, mert ahogy olvasom a fórumon, már többször elgondolkodtatok rajta, hogy érdemes-e? Igen, az!
Köszönöm!  :worship:

Mindenkinek, aki bármilyen módon részt vesz a Fantom magyar fennmaradásában. Legyen az készítő, olvasó, vagy rendszeres fórumozó!

P.Eryka:

--- Idézetet írta: Thanos - 2013. Június 21., 21:46:31 ---Eryka: Fogadd köszönetem a Rhodoszi kincs epizódért. :)

--- Idézet vége ---

--- Idézetet írta: matrixhv - 2013. Június 21., 23:07:27 ---Köszönet az új Semices számért.

--- Idézet vége ---

Nagyon szívesen mindenkinek  ;D

Micho:

--- Idézetet írta: Jason Todd - 2013. Június 21., 20:27:59 --- :blink: Ez a kép elég sokat sejtet.

--- Idézet vége ---

kiszivárgott még egy kép...  :whistle:

de most már üljön vissza mindenki a tűkre szeptemberig  :cool:

matrixhv:
Köszönet az új Semices számért.

Nekem is az a karakter jutott eszembe a képről, mint Jason Toddnak, csak éppen az ismertebb neve. :-)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése