HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantom képregények
Micho:
--- Idézetet írta: Jason Todd - 2013. Június 22., 19:11:48 ---és ez a kép is sokat sejtet. ;)
--- Idézet vége ---
főleg, ha jobban szemügyre vesszük a képen látható férfi jobb vállát :cool:
de igen, a kereszteslovag-szálat fogjuk tovább göngyölíteni, csak mint tudjuk, minden út Rómába vezet... :-X
Jason Todd:
--- Idézetet írta: Micho - 2013. Június 22., 00:14:34 ---
--- Idézetet írta: Jason Todd - 2013. Június 21., 20:27:59 --- :blink: Ez a kép elég sokat sejtet.
--- Idézet vége ---
kiszivárgott még egy kép... :whistle:
de most már üljön vissza mindenki a tűkre szeptemberig :cool:
--- Idézet vége ---
;D Visszaülök, de akkor mégsem a már beharangozott történet jön, hanem a.... és ez a kép is sokat sejtet. ;)
Most olvastam el a Koponyák titkát. Nagyon jó sztori. Frankó, amit csináltok, ( mindannyian ) visszahoz valamit a kölyökkoromból. Ne hagyjátok abba, mert ( bár ritkán jelzem ) hihetetlen nagy hiányt pótol, és lukakat foltozgat. Tényleg minden tisztelet a tiétek, a legmesszebbmenőkig, mert ahogy olvasom a fórumon, már többször elgondolkodtatok rajta, hogy érdemes-e? Igen, az!
Köszönöm! :worship:
Mindenkinek, aki bármilyen módon részt vesz a Fantom magyar fennmaradásában. Legyen az készítő, olvasó, vagy rendszeres fórumozó!
P.Eryka:
--- Idézetet írta: Thanos - 2013. Június 21., 21:46:31 ---Eryka: Fogadd köszönetem a Rhodoszi kincs epizódért. :)
--- Idézet vége ---
--- Idézetet írta: matrixhv - 2013. Június 21., 23:07:27 ---Köszönet az új Semices számért.
--- Idézet vége ---
Nagyon szívesen mindenkinek ;D
Micho:
--- Idézetet írta: Jason Todd - 2013. Június 21., 20:27:59 --- :blink: Ez a kép elég sokat sejtet.
--- Idézet vége ---
kiszivárgott még egy kép... :whistle:
de most már üljön vissza mindenki a tűkre szeptemberig :cool:
matrixhv:
Köszönet az új Semices számért.
Nekem is az a karakter jutott eszembe a képről, mint Jason Toddnak, csak éppen az ismertebb neve. :-)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése