HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantom képregények

<< < (81/568) > >>

Jason Todd:

--- Idézetet írta: SithLord - 2013. Július 08., 12:16:45 ---Üdv! Köszi a Fantom - Wambalu, a varázsló című részt,Jason Todd(üdv a fedélzeten!),Micho! :worship: :worship:
Nagyon érdekes epizód volt ez.Mikor majd mindenki azt hitte,hogy a főhősünknek befellegzett,mint a főnix ki hamvaiból visszatér lecsapott az ellenségre.

--- Idézet vége ---

Nagyon szívesen! ;)
Maga a történet, nekem is nagyon tetszett ( hmmm.... mintha eztmár írtam volna valahol...  :rolleyes: :hehe: ) ezért is vágtam bele. Szeretem az olyan történeteket, amiket átsző a misztikum és valami dilemma elé állítja a szereplőt. Ha az ember át tudja érezni a főhős töprengéseit, fájdalmait, akkor egy jól megírt történettel állunk szemben. Nekem személy szerint nagyon tetszett, hogy Chris mindent eldobva, rögtön ment, hogy apja esküjét ( és később a sajátját is ) beteljesítse. Az emberi gonoszság ( Wambalu ) , és rátartiság ( lásd a két diák heccelődését Obuval ) és a már-már kissé eltúlzott emberiesség ábrázolása nagyon jó keretet ad ennek a sztorinak.
Minden benne van, ami miatt szeretem a Fantomot, megingathatatlan, kérlelhetetlen, igazságos, ugyanakkor a végletekig emberi... Tökéletes hős, ami sajnos hazánkban méltatlanul elfeledett. De mint az előbbiekben le lett írva, nálunk még elég sok jelent meg a környező országokhoz képest...
Arról nem is beszélve, hogy Spadari rajzolta.  ;D Igaz az én személyes kedvencem, mint sok más Phannak, Leppänen.  ;)

SithLord:
Üdv! Köszi a Fantom - Wambalu, a varázsló című részt,Jason Todd(üdv a fedélzeten!),Micho! :worship: :worship:
Nagyon érdekes epizód volt ez.Mikor majd mindenki azt hitte,hogy a főhősünknek befellegzett,mint a főnix ki hamvaiból visszatér lecsapott az ellenségre.

P.Eryka:

--- Idézetet írta: Thanos - 2013. Július 06., 11:15:41 ---Eryka: Extra köszönet a Hanta boszorkánya számért. :worship:  :) Véleményem szerint kitűnő minőségű lett. Na és természetesen, ez az első számú kedvencem (és az első Fantom újság volt, amit még 7 évesen kaptam! :D )

--- Idézet vége ---

Szívesen. :)

Jason Todd:

--- Idézetet írta: Thanos - 2013. Július 06., 11:15:41 ---Eryka: Extra köszönet a Hanta boszorkánya számért. :worship:  :) Véleményem szerint kitűnő minőségű lett. Na és természetesen, ez az első számú kedvencem (és az első Fantom újság volt, amit még 7 évesen kaptam! :D )

Jason: A Wambalu, a varászló számba egyelőre csak belenéztem, s jónak ígérkezik! Később majd leírom a tapasztalataim. Mindazonáltal üdítő, hogy a nyári szünetben mégiscsak akadnak itt vérfrissítő újdonságok, amit csakis támogatni tudok! ;) Úgyhogy köszönet Neked is!

Üdv: Thanos

--- Idézet vége ---

Szívesen és köszönöm! Remélem tetszeni fog, szerintem jó kis történet.
Ha leírod a véleményed róla azt is köszönettel fogadom, mert ha így kikerül elétek, rajongók ( elsősorban én is az vagyok  ;) ) elé, a ti véleményetek az ami elősegítheti a további fejlődést.

Thanos:
Eryka: Extra köszönet a Hanta boszorkánya számért. :worship:  :) Véleményem szerint kitűnő minőségű lett. Na és természetesen, ez az első számú kedvencem (és az első Fantom újság volt, amit még 7 évesen kaptam! :D )

Jason: A Wambalu, a varászló számba egyelőre csak belenéztem, s jónak ígérkezik! Később majd leírom a tapasztalataim. Mindazonáltal üdítő, hogy a nyári szünetben mégiscsak akadnak itt vérfrissítő újdonságok, amit csakis támogatni tudok! ;) Úgyhogy köszönet Neked is!

Üdv: Thanos

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése