Szerző Téma: Fantom képregények  (Megtekintve 998081 alkalommal)

0 Felhasználó és 20 vendég van a témában

Nem elérhető matrixhv

• Kázmér
  • **
Re:Fantom képregények
« Válasz #2453 Dátum: 2013. Július 19., 11:06:30 »
Már nyomta a vállamat a felelősség súlya, hogy egyedül én voksoltam, döntöttem a szavazáson.  :lol:

Köszönet a Versenyfutás a halállal c. történetért. Tetszett. Szokás szerint jó munkát végeztetek az elkészítésével.

Nagyon jó sztorikat prezentáltok folyamatosan... elég sok történet elolvasása után volt az az érzésem, hogy milyen jó is, hogy olyan hosszú idő után újra olvasok Fantomot is.

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
« Válasz #2452 Dátum: 2013. Július 18., 22:22:24 »
Én is a Pörölyre szavazok. Persze a többi címek is jók lehetnek.
Egy mindenkiért, mindenki egyért.

Nem elérhető Jason Todd

• HálóZsák tag
  • Megtorló
  • *
« Válasz #2451 Dátum: 2013. Július 18., 20:45:34 »
Hát nekem mindhárom szimpatikus, de hogy ne könnyítsem meg a dolgod, legyen a vámpíros. :badteeth:

Köszönöm a szavazatot.  :worship:
Pedig már azt hittem megvan a nyertes, de ezennel holtverseny alakult ki.  :lol:
Akkor a jelenlegi állás:

Pöröly: 1
Vámpír: 1

Nem elérhető kit

• Spiff Kapitány
  • HálóZsák tag
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #2450 Dátum: 2013. Július 18., 20:21:10 »
Hát nekem mindhárom szimpatikus, de hogy ne könnyítsem meg a dolgod, legyen a vámpíros. :badteeth:

Nem elérhető Jason Todd

• HálóZsák tag
  • Megtorló
  • *
« Válasz #2449 Dátum: 2013. Július 14., 23:01:55 »
Jason: a Thor pörölyére szavaznék. Igazából pont jó a felsorolásod sorrendje. :) Köszi az ízelitőt a tervekről.

Naná, hogy jó, odafigyeltem rá.  ;)
Én köszönöm, hogy szavaztál!
Pöröly: 1  bevésve!  :)

Nem elérhető matrixhv

• Kázmér
  • **
« Válasz #2448 Dátum: 2013. Július 14., 22:51:15 »
Jason: a Thor pörölyére szavaznék. Igazából pont jó a felsorolásod sorrendje. :) Köszi az ízelitőt a tervekről.

Nem elérhető Jason Todd

• HálóZsák tag
  • Megtorló
  • *
« Válasz #2447 Dátum: 2013. Július 14., 22:07:30 »
Nagyon örülök, hogy tetszett a történet.  ;)
Lesznek majd kicsit komolyabb kalandok, és valamiképp még a Wambalus sztorihoz is visszakacsintunk. Vagy abból kacsintottunk vissza?  Majd kiderül.... :whistle:
De el is érkeztünk ahhoz a ponthoz, ahol tőletek Phanoktól kérnék egy kis segítséget:
Történt ugyanis, hogy a Majom-posta elkeveredett szállítmánya nálam landolt. Mikor kibontottam akkor vettem észre, hogy kedvenc hősünk 3 történetét tartalmazta. Gondoltam soha jobb alkalom, hogy ezeket veletek is megismertessem, ezért az előbb említett kalandok után, annak állnék neki amelyiket ti Phanok a legérdekesebbnek tartotok, vagy épp a legelőbb szeretnétek elolvasni.

( A címek nem véglegesek, még lehet, hogy csiszolva lesznek rajtuk.  :) )

Thor pörölye ( Frew 1145 ) Kalandos történet egy misztikus pörölyről, egy expedícióról, és egy zseniális francia regényíróról, Jules Verne-ről, mindez a 16. Fantom főszereplésével, Tony De Paul és César Spadari tolmácsolásában.

A Dzsungel vámpírja ( Frew 1625 ) Ki lehet az a furcsa öltözetű  lény? Valóban van egy vámpír a Rengeteg Birodalmában, aki évszázadok óta él Fantom territóriumában? Vagy csak helybéli mendemonda az egész? A titokra fény derül Tony De Paul és Felmang/Ferri tálalásában.

A Furcsa lány ( Frew 1629 ) Fantom egy gyönyörű lányra bukkan a dzsungelben, de vajon ki lehet, és mi történhetett vele? A választ ő maga sem tudja... Mi viszont megtudhatjuk  Germano Ferri előadásában.

Arra kérnélek titeket, hogy amelyik leginkább felkeltette az érdeklődésetek, itt a fórumon írjátok meg a címét, és azzal fogom folytatni a honosítást. Addig persze több történet lefut a többiektől is, azért lenne fontos, hogy mire odaérünk meglegyen a kész anyag.

Előre is köszönöm a hozzászólásokat!

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
« Válasz #2446 Dátum: 2013. Július 14., 20:44:04 »
A titkos ügynök: Érdekes, hogy ebbe a történetben Fantom inkább háttérszereplő volt(az elején legalább is). Lubanga uralmának hihetetlen, hogy még nincs vége. Pedig majdnem közel volt.

Wambalu, a varázsló: Tetszett ez a Fantom Krónika. Jó ez a dzsungeles, benszülöttes, varázslós történet. Tényleg úgy tűnt, hogy a főhősnek vége lett, de aztán visszatért. Ez pedig hihetetlen volt. Tényleg jó választás, hogy ezt is magyarul el lehet olvasni.;)
Egy mindenkiért, mindenki egyért.

Nem elérhető matrixhv

• Kázmér
  • **
« Válasz #2445 Dátum: 2013. Július 12., 07:46:55 »
Köszönöm a pontosítást/információt. Így már világos.
Hát igen, Falk nagy mesélő.  :)

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
    • http://www.halozsak.hu
« Válasz #2444 Dátum: 2013. Július 12., 00:02:11 »
Micho: köszi a választ, most megtaláltam ami rémlett: Sunday Story, a címe The Name.

abban már nem a hiányzó oldal van konkrétan, hanem a Hanta boszorkányáról tudunk meg többet, ami némileg ellentmond a #9-es számból ismerteknek... de Falknál ugyebár ez nem meglepő, hogy akarva akaratlanul "módosít" a részleteken ;)
mindenesetre a következő Falk gyűjteménybe beleférhet a "The Name" is akár, majd észben tartjuk ;)

"Once a scanlater, always a scanlater."

Nem elérhető matrixhv

• Kázmér
  • **
« Válasz #2443 Dátum: 2013. Július 11., 12:33:54 »
Micho: köszi a választ, most megtaláltam ami rémlett: Sunday Story, a címe The Name.

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
    • http://www.halozsak.hu
« Válasz #2442 Dátum: 2013. Július 11., 11:27:58 »
A Fantom Enciklopédiában említettétek, hogy létezik a történet.

létezik, de nem képregényben, hanem egy novellában, amit Falk írt... így azt nem tervezzük.

"Once a scanlater, always a scanlater."

Nem elérhető matrixhv

• Kázmér
  • **
« Válasz #2441 Dátum: 2013. Július 10., 21:46:22 »
Köszönet a Hanta boszorkányáért is, régi kedvenc. :-)
Esetleg tervezitek közreadni a hiányzó oldal történetét? A Fantom Enciklopédiában említettétek, hogy létezik a történet.

Nem elérhető Jason Todd

• HálóZsák tag
  • Megtorló
  • *
« Válasz #2440 Dátum: 2013. Július 08., 16:57:53 »
Üdv! Köszi a Fantom - Wambalu, a varázsló című részt,Jason Todd(üdv a fedélzeten!),Micho! :worship: :worship:
Nagyon érdekes epizód volt ez.Mikor majd mindenki azt hitte,hogy a főhősünknek befellegzett,mint a főnix ki hamvaiból visszatér lecsapott az ellenségre.

Nagyon szívesen! ;)
Maga a történet, nekem is nagyon tetszett ( hmmm.... mintha eztmár írtam volna valahol...  :rolleyes: :hehe: ) ezért is vágtam bele. Szeretem az olyan történeteket, amiket átsző a misztikum és valami dilemma elé állítja a szereplőt. Ha az ember át tudja érezni a főhős töprengéseit, fájdalmait, akkor egy jól megírt történettel állunk szemben. Nekem személy szerint nagyon tetszett, hogy Chris mindent eldobva, rögtön ment, hogy apja esküjét ( és később a sajátját is ) beteljesítse. Az emberi gonoszság ( Wambalu ) , és rátartiság ( lásd a két diák heccelődését Obuval ) és a már-már kissé eltúlzott emberiesség ábrázolása nagyon jó keretet ad ennek a sztorinak.
Minden benne van, ami miatt szeretem a Fantomot, megingathatatlan, kérlelhetetlen, igazságos, ugyanakkor a végletekig emberi... Tökéletes hős, ami sajnos hazánkban méltatlanul elfeledett. De mint az előbbiekben le lett írva, nálunk még elég sok jelent meg a környező országokhoz képest...
Arról nem is beszélve, hogy Spadari rajzolta.  ;D Igaz az én személyes kedvencem, mint sok más Phannak, Leppänen.  ;)

Nem elérhető SithLord

• Star Wars Őrült
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2439 Dátum: 2013. Július 08., 12:16:45 »
Üdv! Köszi a Fantom - Wambalu, a varázsló című részt,Jason Todd(üdv a fedélzeten!),Micho! :worship: :worship:
Nagyon érdekes epizód volt ez.Mikor majd mindenki azt hitte,hogy a főhősünknek befellegzett,mint a főnix ki hamvaiból visszatér lecsapott az ellenségre.

Nem elérhető P.Eryka

• HálóZsák tag
  • Asterix
  • *
  • Nem: Nő
« Válasz #2438 Dátum: 2013. Július 06., 19:51:56 »
Eryka: Extra köszönet a Hanta boszorkánya számért. :worship:  :) Véleményem szerint kitűnő minőségű lett. Na és természetesen, ez az első számú kedvencem (és az első Fantom újság volt, amit még 7 évesen kaptam! :D )

Szívesen. :)

Nem elérhető Jason Todd

• HálóZsák tag
  • Megtorló
  • *
« Válasz #2437 Dátum: 2013. Július 06., 13:06:23 »
Eryka: Extra köszönet a Hanta boszorkánya számért. :worship:  :) Véleményem szerint kitűnő minőségű lett. Na és természetesen, ez az első számú kedvencem (és az első Fantom újság volt, amit még 7 évesen kaptam! :D )

Jason: A Wambalu, a varászló számba egyelőre csak belenéztem, s jónak ígérkezik! Később majd leírom a tapasztalataim. Mindazonáltal üdítő, hogy a nyári szünetben mégiscsak akadnak itt vérfrissítő újdonságok, amit csakis támogatni tudok! ;) Úgyhogy köszönet Neked is!

Üdv: Thanos

Szívesen és köszönöm! Remélem tetszeni fog, szerintem jó kis történet.
Ha leírod a véleményed róla azt is köszönettel fogadom, mert ha így kikerül elétek, rajongók ( elsősorban én is az vagyok  ;) ) elé, a ti véleményetek az ami elősegítheti a további fejlődést.

Nem elérhető Thanos

• Indiana Jones
  • *
« Válasz #2436 Dátum: 2013. Július 06., 11:15:41 »

Jason: A Wambalu, a varászló számba egyelőre csak belenéztem, s jónak ígérkezik! Később majd leírom a tapasztalataim. Mindazonáltal üdítő, hogy a nyári szünetben mégiscsak akadnak itt vérfrissítő újdonságok, amit csakis támogatni tudok! ;) Úgyhogy köszönet Neked is!

Üdv: Thanos
Az erő határtalan lesz vele, minden gondolatomat valóra válthatom, ez adta a lehetőséget, hogy ezen a helyen lehessek.

Nem elérhető Jason Todd

• HálóZsák tag
  • Megtorló
  • *
« Válasz #2435 Dátum: 2013. Július 04., 19:54:22 »
Üdv a fedélzeten! :bravo:

Köszönöm, Walker kapitány!  ;)
Igyekszem megszolgálni a bizalmat!

Nem elérhető kit

• Spiff Kapitány
  • HálóZsák tag
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #2434 Dátum: 2013. Július 04., 18:42:14 »
Üdv a fedélzeten! :bravo:

Nem elérhető Jason Todd

• HálóZsák tag
  • Megtorló
  • *
« Válasz #2433 Dátum: 2013. Július 04., 17:39:32 »
Elolvastam a Wambalu-s történetet. Jó történet volt. Köszönöm. Kellemes meglepetés volt így a szünetre.
Jason Todd: Szép munka volt, csak így tovább!

:worship: Köszönöm, igyekezni fogok és örülök hogy tetszett a választásom.  :)
Maga a történet nekem is nagyon tetszik, ezért is vágtam bele. Micho és kit nagyon sokat segítettek, (  :worship: ) de talán nem kell sok időnek eltelnie, hogy elengedhessék a kezem.  :badteeth:

Nem elérhető matrixhv

• Kázmér
  • **
« Válasz #2432 Dátum: 2013. Július 04., 08:46:29 »
Elolvastam a Wambalu-s történetet. Jó történet volt. Köszönöm. Kellemes meglepetés volt így a szünetre.
Jason Todd: Szép munka volt, csak így tovább!

Nem elérhető Jason Todd

• HálóZsák tag
  • Megtorló
  • *
« Válasz #2431 Dátum: 2013. Június 30., 10:30:49 »
Ismételten köszi a választ!  :)

Nem elérhető kit

• Spiff Kapitány
  • HálóZsák tag
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #2430 Dátum: 2013. Június 30., 09:08:27 »
Igen, rajta van Micho listáján csak még nem sikerült beszereznie a nyersanyagot hozzá. Amint ráakadunk valahol, felkerül a többi mellé. :)

Nem elérhető Jason Todd

• HálóZsák tag
  • Megtorló
  • *
« Válasz #2429 Dátum: 2013. Június 29., 19:36:50 »
Egy újabb kérdéssel fordulok hozzátok: az Első év című sorozat 2 Johnny Hotwire folytatása is tervbe van véve? ( Bocs, ha esetleg már volt róla szó!   :-[  )  Ha igen, és tudható, elárulható, kb. mikor?
Köszönöm!

Nem elérhető Jason Todd

• HálóZsák tag
  • Megtorló
  • *
« Válasz #2428 Dátum: 2013. Június 29., 11:10:02 »
Nem, egyelőre a Kereszteslovaghoz nem kapcsolódik semmi.

Nagyon köszönöm, a gyors választ!  :worship:

Nem elérhető kit

• Spiff Kapitány
  • HálóZsák tag
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #2427 Dátum: 2013. Június 29., 10:31:57 »
Nem, egyelőre a Kereszteslovaghoz nem kapcsolódik semmi.

Nem elérhető Jason Todd

• HálóZsák tag
  • Megtorló
  • *
« Válasz #2426 Dátum: 2013. Június 29., 10:25:42 »
Ha tudna valaki segíteni, nagyon örülnék. A Sir Fantom, Merlin szeme és a három részes Fantom kereszteslovag kapcsolódik egymáshoz, vagy egyáltalán nem?
Köszi előre is!

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2425 Dátum: 2013. Június 23., 14:07:47 »
kiszivárgott még egy kép...  :whistle:
Áh, szóval Maximus Decimus Meridius lezúzza Judah Ben-Hurt?  :badteeth:
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető Jason Todd

• HálóZsák tag
  • Megtorló
  • *
« Válasz #2424 Dátum: 2013. Június 23., 12:56:42 »
A törököknél Kizil Maske a neve, és film is készült belőle. ( Ha esetleg már volt postolva, akkor bocs! )

http://www.youtube.com/watch?v=WXosKWQ95tE