HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantom képregények
kit:
Hát nekem mindhárom szimpatikus, de hogy ne könnyítsem meg a dolgod, legyen a vámpíros. :badteeth:
Jason Todd:
--- Idézetet írta: matrixhv - 2013. Július 14., 22:51:15 ---Jason: a Thor pörölyére szavaznék. Igazából pont jó a felsorolásod sorrendje. :) Köszi az ízelitőt a tervekről.
--- Idézet vége ---
Naná, hogy jó, odafigyeltem rá. ;)
Én köszönöm, hogy szavaztál!
Pöröly: 1 bevésve! :)
matrixhv:
Jason: a Thor pörölyére szavaznék. Igazából pont jó a felsorolásod sorrendje. :) Köszi az ízelitőt a tervekről.
Jason Todd:
Nagyon örülök, hogy tetszett a történet. ;)
Lesznek majd kicsit komolyabb kalandok, és valamiképp még a Wambalus sztorihoz is visszakacsintunk. Vagy abból kacsintottunk vissza? Majd kiderül.... :whistle:
De el is érkeztünk ahhoz a ponthoz, ahol tőletek Phanoktól kérnék egy kis segítséget:
Történt ugyanis, hogy a Majom-posta elkeveredett szállítmánya nálam landolt. Mikor kibontottam akkor vettem észre, hogy kedvenc hősünk 3 történetét tartalmazta. Gondoltam soha jobb alkalom, hogy ezeket veletek is megismertessem, ezért az előbb említett kalandok után, annak állnék neki amelyiket ti Phanok a legérdekesebbnek tartotok, vagy épp a legelőbb szeretnétek elolvasni.
( A címek nem véglegesek, még lehet, hogy csiszolva lesznek rajtuk. :) )
Thor pörölye ( Frew 1145 ) Kalandos történet egy misztikus pörölyről, egy expedícióról, és egy zseniális francia regényíróról, Jules Verne-ről, mindez a 16. Fantom főszereplésével, Tony De Paul és César Spadari tolmácsolásában.
A Dzsungel vámpírja ( Frew 1625 ) Ki lehet az a furcsa öltözetű lény? Valóban van egy vámpír a Rengeteg Birodalmában, aki évszázadok óta él Fantom territóriumában? Vagy csak helybéli mendemonda az egész? A titokra fény derül Tony De Paul és Felmang/Ferri tálalásában.
A Furcsa lány ( Frew 1629 ) Fantom egy gyönyörű lányra bukkan a dzsungelben, de vajon ki lehet, és mi történhetett vele? A választ ő maga sem tudja... Mi viszont megtudhatjuk Germano Ferri előadásában.
Arra kérnélek titeket, hogy amelyik leginkább felkeltette az érdeklődésetek, itt a fórumon írjátok meg a címét, és azzal fogom folytatni a honosítást. Addig persze több történet lefut a többiektől is, azért lenne fontos, hogy mire odaérünk meglegyen a kész anyag.
Előre is köszönöm a hozzászólásokat!
keildavid:
A titkos ügynök: Érdekes, hogy ebbe a történetben Fantom inkább háttérszereplő volt(az elején legalább is). Lubanga uralmának hihetetlen, hogy még nincs vége. Pedig majdnem közel volt.
Wambalu, a varázsló: Tetszett ez a Fantom Krónika. Jó ez a dzsungeles, benszülöttes, varázslós történet. Tényleg úgy tűnt, hogy a főhősnek vége lett, de aztán visszatért. Ez pedig hihetetlen volt. Tényleg jó választás, hogy ezt is magyarul el lehet olvasni.;)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése