HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantom képregények
Micho:
--- Idézetet írta: matrixhv - 2013. Augusztus 01., 17:57:54 --- Fejből nem vágom, melyik Fantom testvére volt a női Fantom.
--- Idézet vége ---
a 17. Fantomé, név szerint Julie volt (pl. Házaló halál c. sztori, de az Idővonalat böngészve az 1800-as évek végén, találsz többet is ;)
és: aki már letöltötte és archiválná, azt kérem, hogy tegye meg ismét, mert nem a végleges verzió ment ki reggel, pár hiba javítva lett azóta benne :nezze:
matrixhv:
Köszönöm a Flame c. sztorit. Érdekes történet volt. A női Fantomos dolog meglepett. Be is húzott a csőbe, hirtelen azt hittem, hogy az ikertestvére volt. :) Fejből nem vágom, melyik Fantom testvére volt a női Fantom.
Jó kis meglepi volt, ebben a melegben. :)
SithLord:
Üdv! Köszi Fantom - Versenyfutás a halállal című történetet, Zerit, kit, Micho! :worship: :worship: :worship:
Na ez egy vérbeli Fantom epizód volt.Hihetetlen látványos kalandokkal a dzsungel mélyéről.Az angol doki néha kicsit idegesítően,lenézően viselkedett,de a végére ő is belátta,hogy mekkora hőstettet vitt véghez főhősünk.Nagyon tetszett!
matrixhv:
Köszönet: A kegyetlenek bandájáért. A szokásos szép minőségben prezentáltátok ezt a régi kiadást is. Újra megállapítottam magamban, hogy milyen jó kis sztorik jelentek meg nálunk annak idején nyomtatásban.
Jason Todd:
--- Idézetet írta: keildavid - 2013. Július 18., 22:22:24 ---Én is a Pörölyre szavazok. Persze a többi címek is jók lehetnek.
--- Idézet vége ---
Köszönöm a szavazatot! :worship:
Talán jön a többi is, ha lesz érdeklődés a következő szavazásnál. :brow: :coffee: :-X
Pöröly: 2
Vámpír: 1
--- Idézetet írta: matrixhv - 2013. Július 19., 11:06:30 ---Már nyomta a vállamat a felelősség súlya, hogy egyedül én voksoltam, döntöttem a szavazáson. :lol:
--- Idézet vége ---
Mindenképp nyertes lettél volna! ;D Bár, így is a pöröly áll nyerésre. :bravo:
--- Idézetet írta: matrixhv - 2013. Július 19., 11:06:30 ---Nagyon jó sztorikat prezentáltok folyamatosan... elég sok történet elolvasása után volt az az érzésem, hogy milyen jó is, hogy olyan hosszú idő után újra olvasok Fantomot is.
--- Idézet vége ---
Ezzel én is így vagyok. Jó, hogy fel lett élesztve a Vándorló Szellem nálunk újra! :worship:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése