HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantom képregények
matrixhv:
Köszönet: A kegyetlenek bandájáért. A szokásos szép minőségben prezentáltátok ezt a régi kiadást is. Újra megállapítottam magamban, hogy milyen jó kis sztorik jelentek meg nálunk annak idején nyomtatásban.
Jason Todd:
--- Idézetet írta: keildavid - 2013. Július 18., 22:22:24 ---Én is a Pörölyre szavazok. Persze a többi címek is jók lehetnek.
--- Idézet vége ---
Köszönöm a szavazatot! :worship:
Talán jön a többi is, ha lesz érdeklődés a következő szavazásnál. :brow: :coffee: :-X
Pöröly: 2
Vámpír: 1
--- Idézetet írta: matrixhv - 2013. Július 19., 11:06:30 ---Már nyomta a vállamat a felelősség súlya, hogy egyedül én voksoltam, döntöttem a szavazáson. :lol:
--- Idézet vége ---
Mindenképp nyertes lettél volna! ;D Bár, így is a pöröly áll nyerésre. :bravo:
--- Idézetet írta: matrixhv - 2013. Július 19., 11:06:30 ---Nagyon jó sztorikat prezentáltok folyamatosan... elég sok történet elolvasása után volt az az érzésem, hogy milyen jó is, hogy olyan hosszú idő után újra olvasok Fantomot is.
--- Idézet vége ---
Ezzel én is így vagyok. Jó, hogy fel lett élesztve a Vándorló Szellem nálunk újra! :worship:
matrixhv:
Már nyomta a vállamat a felelősség súlya, hogy egyedül én voksoltam, döntöttem a szavazáson. :lol:
Köszönet a Versenyfutás a halállal c. történetért. Tetszett. Szokás szerint jó munkát végeztetek az elkészítésével.
Nagyon jó sztorikat prezentáltok folyamatosan... elég sok történet elolvasása után volt az az érzésem, hogy milyen jó is, hogy olyan hosszú idő után újra olvasok Fantomot is.
keildavid:
Én is a Pörölyre szavazok. Persze a többi címek is jók lehetnek.
Jason Todd:
--- Idézetet írta: kit - 2013. Július 18., 20:21:10 ---Hát nekem mindhárom szimpatikus, de hogy ne könnyítsem meg a dolgod, legyen a vámpíros. :badteeth:
--- Idézet vége ---
Köszönöm a szavazatot. :worship:
Pedig már azt hittem megvan a nyertes, de ezennel holtverseny alakult ki. :lol:
Akkor a jelenlegi állás:
Pöröly: 1
Vámpír: 1
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése