HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantom képregények

<< < (78/569) > >>

Micho:

--- Idézetet írta: matrixhv - 2013. Augusztus 01., 17:57:54 --- Fejből nem vágom, melyik Fantom testvére volt a női Fantom.

--- Idézet vége ---

a 17. Fantomé, név szerint Julie volt (pl. Házaló halál c. sztori, de az Idővonalat böngészve az 1800-as évek végén, találsz többet is  ;)

és: aki már letöltötte és archiválná, azt kérem, hogy tegye meg ismét, mert nem a végleges verzió ment ki reggel, pár hiba javítva lett azóta benne  :nezze:

matrixhv:
Köszönöm a Flame c. sztorit. Érdekes történet volt. A női Fantomos dolog meglepett. Be is húzott a csőbe, hirtelen azt hittem, hogy az ikertestvére volt. :) Fejből nem vágom, melyik Fantom testvére volt a női Fantom.

Jó kis meglepi volt, ebben a melegben. :)

SithLord:
Üdv! Köszi Fantom - Versenyfutás a halállal című történetet, Zerit, kit, Micho!  :worship: :worship: :worship:
Na ez egy vérbeli Fantom epizód volt.Hihetetlen látványos kalandokkal a dzsungel mélyéről.Az angol doki néha kicsit idegesítően,lenézően viselkedett,de a végére ő is belátta,hogy mekkora hőstettet vitt véghez főhősünk.Nagyon tetszett!

matrixhv:
Köszönet:  A kegyetlenek bandájáért. A szokásos szép minőségben prezentáltátok ezt a régi kiadást is. Újra megállapítottam magamban, hogy milyen jó kis sztorik jelentek meg nálunk annak idején nyomtatásban.

Jason Todd:

--- Idézetet írta: keildavid - 2013. Július 18., 22:22:24 ---Én is a Pörölyre szavazok. Persze a többi címek is jók lehetnek.

--- Idézet vége ---

Köszönöm a szavazatot!  :worship:

Talán jön a többi is, ha lesz érdeklődés a következő szavazásnál.  :brow:  :coffee:  :-X

Pöröly: 2
Vámpír: 1

--- Idézetet írta: matrixhv - 2013. Július 19., 11:06:30 ---Már nyomta a vállamat a felelősség súlya, hogy egyedül én voksoltam, döntöttem a szavazáson.  :lol:

--- Idézet vége ---

Mindenképp nyertes lettél volna!  ;D  Bár, így is a pöröly áll nyerésre.  :bravo:

--- Idézetet írta: matrixhv - 2013. Július 19., 11:06:30 ---Nagyon jó sztorikat prezentáltok folyamatosan... elég sok történet elolvasása után volt az az érzésem, hogy milyen jó is, hogy olyan hosszú idő után újra olvasok Fantomot is.

--- Idézet vége ---

Ezzel én is így vagyok. Jó, hogy fel lett élesztve a Vándorló Szellem nálunk újra!  :worship:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése