HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantom képregények

<< < (77/568) > >>

Micho:

--- Idézetet írta: matrixhv - 2013. Augusztus 01., 20:21:26 ---A kommentelésem előtt olvastam, de nem szúrtam ki hibát - magával ragadott a történet.

--- Idézet vége ---

az jó :cool:
egyébként apróbb javításokról, elírásokról van szó, semmi komoly változtatás.

matrixhv:
Köszi, valóban . :) Julie-ra gondoltam.
A kommentelésem előtt olvastam, de nem szúrtam ki hibát - magával ragadott a történet.

Micho:

--- Idézetet írta: matrixhv - 2013. Augusztus 01., 17:57:54 --- Fejből nem vágom, melyik Fantom testvére volt a női Fantom.

--- Idézet vége ---

a 17. Fantomé, név szerint Julie volt (pl. Házaló halál c. sztori, de az Idővonalat böngészve az 1800-as évek végén, találsz többet is  ;)

és: aki már letöltötte és archiválná, azt kérem, hogy tegye meg ismét, mert nem a végleges verzió ment ki reggel, pár hiba javítva lett azóta benne  :nezze:

matrixhv:
Köszönöm a Flame c. sztorit. Érdekes történet volt. A női Fantomos dolog meglepett. Be is húzott a csőbe, hirtelen azt hittem, hogy az ikertestvére volt. :) Fejből nem vágom, melyik Fantom testvére volt a női Fantom.

Jó kis meglepi volt, ebben a melegben. :)

SithLord:
Üdv! Köszi Fantom - Versenyfutás a halállal című történetet, Zerit, kit, Micho!  :worship: :worship: :worship:
Na ez egy vérbeli Fantom epizód volt.Hihetetlen látványos kalandokkal a dzsungel mélyéről.Az angol doki néha kicsit idegesítően,lenézően viselkedett,de a végére ő is belátta,hogy mekkora hőstettet vitt véghez főhősünk.Nagyon tetszett!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése