HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantom képregények
matrixhv:
Kicsi, de annál lelkesebb és kitartóbb a HZs-Team Phantomen csapat. :)
Az előbb kíváncsiságból összeszámoltam, hány Fantom képregény van fent (belevettem a Semiceseket is). Nagyon szép szám jött ki. :) Szerintem sok ember nem is gondolná. :worship:
Jason Todd:
--- Idézetet írta: kit - 2013. Augusztus 04., 20:34:20 ---Remek, érdeklődve várjuk őket! :bravo:
--- Idézet vége ---
Köszi! :worship:
--- Idézetet írta: matrixhv - 2013. Augusztus 04., 21:50:14 ---Jó munkát hozzá, Jason.
Kár, hogy nem szavaztak többen, de így egyszerűbb volt összesíteni. :) Jó ötlet volt.
--- Idézet vége ---
Köszi! :worship:
Még lesz ilyen szavazósdi reményeim szerint, és akkor feltétlenül számítok a részvételetekre! ;D :D :nezze:
matrixhv:
Jó munkát hozzá, Jason.
Kár, hogy nem szavaztak többen, de így egyszerűbb volt összesíteni. :) Jó ötlet volt.
kit:
Remek, érdeklődve várjuk őket! :bravo:
Jason Todd:
Ezennel lezárom a szavazást ( mert neki kell állnom készíteni ), a nyertes a Thor pörölye című történet lett. De mivel a Dzsungel vámpírjára is elég nagy érdeklődés volt, :badteeth: ezért az lesz a következő történet tőlem a Pöröly után. A harmadikat egyelőre elteszem talonba, de mivel azt mindenképp meg akartam csinálni, előbb - utóbb sor kerül rá, nem menekültök! ;D
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek aki segített, és részt vett ebben a kis szavazásban, hogy megkönnyítse a munkám! :worship:
További jó olvasást, a Vándorló Szellem kalandjaihoz!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése