HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantom képregények
Jason Todd:
--- Idézetet írta: matrixhv - 2013. Október 12., 00:16:37 ---Köszönöm a "Halál szárnyai"-t. Jó munkát végeztetek. Jó kis történet volt, a rajzok is tetszettek. :worship:
A borítón lévő nagy Fantom kép pedig a hazai albumra emlékeztet. Tetszik.
--- Idézet vége ---
Szívesen! ;)
matrixhv:
Köszönöm a "Halál szárnyai"-t. Jó munkát végeztetek. Jó kis történet volt, a rajzok is tetszettek. :worship:
A borítón lévő nagy Fantom kép pedig a hazai albumra emlékeztet. Tetszik.
Micho:
--- Idézetet írta: matrixhv - 2013. Október 07., 07:57:27 ---Köszönöm a Feket Fagin-os részt. Ahogy korábban beszéltük, olyan volt, mint Dr. Justice. :)
--- Idézet vége ---
olyan :D
matrixhv:
Köszönöm a Feket Fagin-os részt. Ahogy korábban beszéltük, olyan volt, mint Dr. Justice. :)
Jason Todd:
--- Idézetet írta: dragstar77 - 2013. Október 05., 00:15:18 ---Köszönöm Nektek a vámpír a dzsungelben részt!!
Meglepődtem, hogy vámpírral is találkozhatubk, de nem jobban mint fantom, aki rájött, hogy saját otthonában is talál újdonságot! :)
Én megvárnám a folytatást, ott már lehet meg is próbálta szívni az emberek vérét.... Kiváncsi leszek rá, ez így most félbe szakadt...
Nagyon fáradt volt, a hosszú gyaloglás miatt.. de honnan gyalogolt? :) Várom a folytatást, hátha több minden kiderül! :)
És talán olvashatjuk Fantom ősének a párbaját a vámpírral... Köszi mégeyszer!
--- Idézet vége ---
Nagyon szívesen, örülök, hogy tetszett a választásom és köszi a véleményezést! :worship:
Annyit talán elárulhatok, hogy vérszívós kalandban még lesz részünk, ha nem is Vladius lesz benne a főszereplő. :hehe:
Nos, igazából a folytatás az előzmény. Fantom ősének harcát meséli el Vladiussal. Most Vladius lefeküdt és majd újabb xszáz év múlva felkel. :badteeth: Itt egyelőre vége a történetnek. Fantom és Guran azért kezdték el bújni a krónikákat, hogy a következő Fantomnak, aki szembeszáll vele, már több infó legyen a birtokában, le tudja győzni, ismerje a gyenge pontjait.
Hogy honnan gyalogolt? Szerintem valamelyik közeli faluból, ahova enni tért be. ;D
--- Idézet ---És talán olvashatjuk Fantom ősének a párbaját a vámpírral...
--- Idézet vége ---
Rajta leszek, ígérem! ;)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése