HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantom képregények

<< < (536/568) > >>

Brotan:
Üdv!
Hát a Falk klasszikus kivételével eddig sikerült végigolvasni is.
Fergetegesen jók! A Devil története, akár magyar kiadás lenne, annyira jó. kár hogy nem jelent meg. kellett volna akkor a keretbe, hogy a történet kerek legyen!
A Kalózkirálynő bosszúja is remek sztori, kicsit jobban beleásva magát Fantom családi életébe, ugyanakkor nagyon jó korainak is mondható "terroristás kaland"
Az aktuális sztori hihetetlen jó témaválasztású, Az "átok"nak igen jó a grafikáj, kvázi egy gonosz fantom, és a felvetés is érdekes, hogy van egy másik család..., mikor lesz folytatása?   Tudom szemét kérdés, de a sztori, a képek nagyon ott vannak... Jó volt elolvasni a négyrészes befejező kalandját, a négy részével együtt jó kis sztori. Még a Falk klasszikus van hátra, de mindezzel együtt csak ismételni tusdom magam, nagyot alkottatok.
Az meg sajnos a magát fennköltnek, és minősiginak tartó magyar képregénykiadók szegénységi bizonyítványa,   hogy nem adnak ki évfordulós fantom történetet. Hálával kellne adózzanak nektek, hogy Magyarország becsületét ezen a fronton megvédtétek. Köszönet és hála néktek!      
Sikeres és folytatásokban gazdag  hetet:
Brotan

Micho:

--- Idézet ---Fantasztikusak a képsorok, minden tekintetben nagyot alkottatok!        
--- Idézet vége ---
köszönjük  ha már túl vagy rajta, várjuk a véleményedet az egyes számokról, milyenek voltak? ez szól a többi phannak is, ne kelljen neveket mondanom    

Joruto:

--- Idézet ---amúgy tényleg fura, mintha elázott volna szegény feje smiley.gif
--- Idézet vége ---

Igen, nekem is pont ez jutott egyből az eszembe. Vagy egy gonosz bandár direkt előnytelenül fésülte...  

--- Idézet ---Mondjuk én a mai napig jobban preferálom a Fantomot fekete-fehéren, de pl. a Moonstone-nak jól áll a szín, és a Marvelnek meg a DC-nek is (ellenben a Falk és skandináv sztorik még most is f-f-ben a legjobbak.)
--- Idézet vége ---

Ezzel szerintem a legtöbb phan egyetért! Nekünk, magyar olvasóknak a f/f skandináv sztorik a legkedvesebbek. Legalábbis szerintem, de cáfoljon meg, aki nem így érzi.  

Micho:

--- Idézet ---Bár szegény Devil kissé furcsán fest a borítón.
--- Idézet vége ---

Galen is ezzel kezdte, mikor megkapta retusálásra... de nem engedtem, hogy átrajzolja   amúgy tényleg fura, mintha elázott volna szegény feje  viszont annál aranyosabb belül, nagyon furi, mikor Fantom először tartja a kezében kis kölyökként  

--- Idézet ---Ez a Moonstone-os sztori eddig még jobban tetszett mint az előző. Bár lehet, hogy ezzel sokan vitatkoznának, de a rajzok szerintem nagyon passzoltak hozzá, kellemes hhangulatot kölcsönzött az egésznek
--- Idézet vége ---

igen, már én is megbékéltem a rajzokkal időközben, sőt. (emléxel, 2 éve is még csak furán méricskéltük a HZs hubon ezt a Moonstone-t, mit akarnak egyáltalán ezzel)  szóval sokáig visszatartott a rajzstílus tőle, de ezt annak tudom be, hogy azért az évek alatt kialakult egy határozott elképzelés bennünk, milyennek kell lenni egy Fantom képregény rajzának... és így eléggé idegenkedünk bármiféle újítástól. Mondjuk én a mai napig jobban preferálom a Fantomot fekete-fehéren, de pl. a Moonstone-nak jól áll a szín, és a Marvelnek meg a DC-nek is (ellenben a Falk és skandináv sztorik még most is f-f-ben a legjobbak.)

Joruto:
Bizony! Éljen soká a Vandorló Szellem!  
Még nem sikerült végigolvasnom az egész pakkot, de eddig a Devil története a kedvencem! Miközben olvastam, annyira el tudtam volna képzelni ezt a valamikori magyar kiadás egy részeként, szerintem emlékezetes történet maradt volna. Devilről ugye sose volt ott bővebben szó, szóval én már a cím hallatán kíváncsi lettem rá. Bár szegény Devil kissé furcsán fest a borítón.

Ez a Moonstone-os sztori eddig még jobban tetszett mint az előző. Bár lehet, hogy ezzel sokan vitatkoznának, de a rajzok szerintem nagyon passzoltak hozzá, kellemes hhangulatot kölcsönzött az egésznek, örültem a krónikás jeleneteknek, érdekes és izgalamas a sztori. Az első drogos jelenetnél pedig elkerülhetetlenül eszembe ötlött a Stuporman! Számomra az egy igen emlékezetes Fantom kaland volt!  

Na megyek tovább olvasgatni! Még párszor 70 évet a Fantomnak!  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése