HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantom képregények

<< < (518/568) > >>

Micho:
Helló Ryder, üdv a phanok közt   ...örülök, hogy tetszik a Fantom!
meg annak, hogy írtál, jólesnek a visszajelzések a Fantommal kapcsolatban, jobb szívvel és gyorsabban csinálja az ember, ha írnak véleményt a fórumba
a kepregeny.net honlapon megtalálod a magyar kiadás majdnem összes számát, de új részeket sajnos máshol nem találsz magyarul, csak itt.

Ryder:
Hosszú idő után végre akadt időm egy kis képregényezésre, ugyhogy a Fantomokat csak nemrég tudtam letölteni,pedig dekár mer annyira jók!
Eddig mindegyik részt bejött, nemtudok betelni velük!Az egyik legjobb sorozat amit valaha olvastam.
Már remegő kézzel várom az újabb Fantom-honosítást, addig keresgélek még a neten további Fantomokat!

Brotan:
Sziasztok!
A ragály: Ütős. Igen az eredeti borító jobb, mint az AU, de a történet nagyon ott van. Bemutatja, hogy Fantomunk is ember, ugyanakkor jó tanítómester. mint írtátok nem sok köze van a címnek a történethez.  Lehet, hogy "A VAdász" jobban illik, ugyanakkor a "A Ragály" kíváncsibbá tett, és báűr nem arról szól, de kárpótol érte a Történet.
Köszi mindenkinek!

Micho!
Olvastam a Mozartosat is, Az is ott van:)
Brotan

regnar:
Hopp-hopp! Kissé komolyabb ez a borító!    Ég és föld a kettő.

Micho:

--- Idézet ---Borító (...)Olyan, mintha a képregény két képéből variálták volna össze.
--- Idézet vége ---
halihó, kösz a véleményt
hát a bori ugye az ausztrál remake, akik, mint a svéd srác is rámutatott, a képregényből vett képkockákból újrarajzolják   íme az eredeti, skandináv, kicsit ütősebb  

egyik kedvenc rajzolóm Kari Leppänen amúgy  és igen, az ellenzői azt vetik a szemére, hogy néha elnagyolja a háttereket. de pl. a Fantom alakja, meg arca, stb az mind-mind az ő ábrázolásában tetszik a legjobban, az ő stílusa fog megragadni nálam mindig  talán, mert a magyar kiadásban tőle láttunk nagyon sokat, de akkor is.

a hibákkal egyetértek, bár az én fülem számára az értve vagyok sem tűnik olyan kirívónak... szigorú akart lenni

--- Idézet ---Mi kell még? --- ja a következő Fantom képregény 
--- Idézet vége ---

lesz   (21. Fantom)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése