HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantom képregények
kit:
Egyetértek. Várunk majd egy fordításra, Zerit, ha lesz alapanyagunk. :badteeth:
Jason Todd:
Nekem teszik. Olyan egyszerű, tiszta stílus. Nagyon hasonló a skandináv alkotók munkáihoz.
Zerit:
A svéd Fantom történeteknek egy új rajzolója debütál januártól. Az újvidéki Bane Kerac nem tejfelesszájú kezdő, egész szép pályafutást tud maga mögött, amint az a cikkben is nagyából olvasható. Például Mark Skywalker Hamill Black Perljét is ő rajzolta, bár nem ez az a képregény, amire a legbüszkébb :D
http://www.chroniclechamber.com/2013/11/bane-kerac-new-team-fantomen-artist/
matrixhv:
Micho: köszönöm a választ.
Micho:
--- Idézetet írta: SithLord - 2013. November 12., 08:43:59 ---Jó volt,csak nem értem,hogy nem jelzett a Fantom pókösztöne,hogy az a hölgyemény csapdába csalja? :badteeth:
--- Idézet vége ---
nekem első ránézésre úgy tűnik, hogy miután kihozza az égő házból, és le akarja szúrni, azt se veszi észre... :badteeth: utána még meg is sajnálja a némbert.
matrixhv: sajnos eladási adatokat nem tudok mondani, nem annyira nyilvánosak, mint amerikában a Marvel, DC, stb kiadók adatai.
de annyit lehet tudni, hogy a Fantom már SOKKAL népszerűbb külföldön, mint szülőhazájában. az USA-ban az ongoing sorozatai egy idő után rendszerint elhalnak, kisebb kiadók veszik meg általában a jogokat, és próbálkoznak vele (legutóbb a Dynamite, előtte a Moonstone hosszabban. a napi és vasárnapi sorozat talán a legnépszerűbb a mai napig, azt online felületen és újságokban is még nagyon sokan olvassák.
A skandinávoknál a népszerűség töretlennek mondható évtizedek óta, és már lassan az 1000. saját gyártású történetéhez közelednek a svédek és a norvégok, ott kéthetente jelenik meg a Fantom. ezt szintén kéthetente az ausztrál Frew kiadó adja ki fekete-fehérben, angol nyelven, szóval ausztráliában is hatalmas kultusza van a Fantomnak, és még talán Indiában mondható viszonylag stabilnak a kiadás jelenleg.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése