HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantom képregények

<< < (510/568) > >>

Micho:

--- Idézet ---Sziasztok! Fog még folytatódni a Fantom-frissítés?
--- Idézet vége ---
fog, várhatóan szeptemberben jön egy új rész, ami krónikás történet lesz  örülök, hogy te is érdeklődsz iránta  

thurye:
Sziasztok! Fog még folytatódni a Fantom-frissítés? Néha kifejezetten agylazító ezeket a történeteket olvasni.

Micho:

--- Idézet ---Helló!

Új vagyok a fórumon.
--- Idézet vége ---
akkor örülünk, hogy ide találtál

--- Idézet ---Csak annyit kérdeznék: a Fantomot tudtommal a Marvel és a DC is kiadta.
--- Idézet vége ---

igen, mindkettőt olvashatod magyarul a HálóZsákon, a Fantom képregények közt.

--- Idézet ---Létezik bármilyen crossover történet, amiben Fantom együtt szerepel egy Marvel vagy DC szuperhőssel?
--- Idézet vége ---

ilyen nem létezik, azok a Marveles és DC-s kiadások csak egyszeri próbálkozások voltak (illetve a DC-nél volt még egy több, mint 10 részes ongoing sorozat is) de szvsz a Fantom világa elkülönült az univerzumon belül.

viszont létezik közös kalandja Flash Gordonnal, akivel a Defenders of the Earth című rajzfimsorozatban szerepeltek egy csapatban, illetve képregény is készült belőle, amit Stan Lee (!  ) írt.

itt a dvd kiadás borítója:

jobb oldalt Fantom, és mellette Lee Falk másik hőse, Mandrake, a Mágus

molngab:
Helló!

Új vagyok a fórumon.
Csak annyit kérdeznék: a Fantomot tudtommal a Marvel és a DC is kiadta.
Létezik bármilyen crossover történet, amiben Fantom együtt szerepel egy Marvel vagy DC szuperhőssel?

Köszönöm

Micho:

--- Idézet ---Van aki már látta?Mien?
--- Idézet vége ---
ne számíts túl nagy durranásra, és úgy jó lesz  egyébként van benne pár jó jelenet, de személy szerint nekem filmen valahogy nem jön be, legalábbis ebben... ha egy Karib-tenger Kalózai stáb készítené el, az már döfi lenne  a sztorit pedig a legelső Falk történetek alapján mintázták, amit itt is olvashattál a HZs-n.

de megjelent odakint az új szám, ismét állati jó borítóval!

Fantomen 2006/17
The Phantom's Unknown Sister  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése