HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantom képregények
Micho:
--- Idézet ---Sziasztok! Fog még folytatódni a Fantom-frissítés?
--- Idézet vége ---
fog, várhatóan szeptemberben jön egy új rész, ami krónikás történet lesz örülök, hogy te is érdeklődsz iránta
thurye:
Sziasztok! Fog még folytatódni a Fantom-frissítés? Néha kifejezetten agylazító ezeket a történeteket olvasni.
Micho:
--- Idézet ---Helló!
Új vagyok a fórumon.
--- Idézet vége ---
akkor örülünk, hogy ide találtál
--- Idézet ---Csak annyit kérdeznék: a Fantomot tudtommal a Marvel és a DC is kiadta.
--- Idézet vége ---
igen, mindkettőt olvashatod magyarul a HálóZsákon, a Fantom képregények közt.
--- Idézet ---Létezik bármilyen crossover történet, amiben Fantom együtt szerepel egy Marvel vagy DC szuperhőssel?
--- Idézet vége ---
ilyen nem létezik, azok a Marveles és DC-s kiadások csak egyszeri próbálkozások voltak (illetve a DC-nél volt még egy több, mint 10 részes ongoing sorozat is) de szvsz a Fantom világa elkülönült az univerzumon belül.
viszont létezik közös kalandja Flash Gordonnal, akivel a Defenders of the Earth című rajzfimsorozatban szerepeltek egy csapatban, illetve képregény is készült belőle, amit Stan Lee (! ) írt.
itt a dvd kiadás borítója:
jobb oldalt Fantom, és mellette Lee Falk másik hőse, Mandrake, a Mágus
molngab:
Helló!
Új vagyok a fórumon.
Csak annyit kérdeznék: a Fantomot tudtommal a Marvel és a DC is kiadta.
Létezik bármilyen crossover történet, amiben Fantom együtt szerepel egy Marvel vagy DC szuperhőssel?
Köszönöm
Micho:
--- Idézet ---Van aki már látta?Mien?
--- Idézet vége ---
ne számíts túl nagy durranásra, és úgy jó lesz egyébként van benne pár jó jelenet, de személy szerint nekem filmen valahogy nem jön be, legalábbis ebben... ha egy Karib-tenger Kalózai stáb készítené el, az már döfi lenne a sztorit pedig a legelső Falk történetek alapján mintázták, amit itt is olvashattál a HZs-n.
de megjelent odakint az új szám, ismét állati jó borítóval!
Fantomen 2006/17
The Phantom's Unknown Sister
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése