HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantom képregények
Galen:
hehe...a kis piros mancsetta...
Micho:
--- Idézet ---Sziasztok!
Nagyon királyságos az utsó Fantom!
--- Idézet vége ---
köszi, Brotan... már készül lassan a következő, ez ugye 21. Fantomos lesz... de történelmi elemekkel
Megjelent odakint az új szám:
Fantomen 2006/19
Circe's Island Part 1: The Institute
klassz, régi hangulatú borító, készítette Felmang & Rudy Walk
Brotan:
Sziasztok!
Nagyon királyságos az utsó Fantom! Ilenkkor mindig sajnálom, hogy nem foghatjuk a kezünkbe papíron, füzetben. Az valahogy kell(ene). Itt a Hálózsákon olvasott Fantom képregények mindig felélesztik bennem a gyerekkori Fanorm-olvasásokat. Ezt nem tudom elégszer megköszönni.
A történet életstzerű, nagyon jó, és a rajzok is kiemelkedően jók.
Üdv:
Brotan
eagle:
Hát persze! Úgy gondolom én is, ahogy mondod! A szöveg a hab a tortán. Regény csak, ha nem a "beszélni tudó" képeken alapul. A látványnak kell megfognia az embert, utána olvasom csak el (már ha el tudom . a Ti jóvoltotokból egyre inkább!). De nem szidom a kevésbé jól rajzoltat sem, mert az is képregény (kis minőségi különbséggel). De mindegyik fontos és jó! Ezt is, azt is szereti valaki. Egy szó, mint... az összes: a Te véleményeddel teljesen egyetértek.
Micho:
--- Idézet ---Pedig a képregény a képi láttatástól az ami, nem?
--- Idézet vége ---
bizony... bár ezt épp pont most kérdőjelezte meg killjoy a kezdő beíró topikban. pedig egy képregény nagy átlagban mindig is inkább kép, mint regény... csak rá kell nézni. mondhatni olyan a kép és a szöveg arány, mint a Földön a szárazföldé és a vízé
különben pedig hiába tud nagyon jó lenni egy sztori, az emberek többsége szemügyre se veszi, ha nem olyan a rajz
ezeknél a francia -és jelen esetben északi Fantom- történeteknél szerencsére nincs gond, kellően lehet a remek illusztráció mellett élvezni a történetet.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése