HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantom képregények

<< < (502/569) > >>

Kolima:
Üdv!

Rendben, köszönöm a tippeket, a mailcímem megadtam, ha esetleg...

Egyébként igen, arra az oldalra gondoltam, csak diszkrét akartam lenni.  

Akkor... végülis eztán már egyáltalán nem lesz majd Fantom frissítés? Nagyon nagy kár lenne érte. S az is rossz, hogy idehaza nem jelennek meg ezek az újságok. Egyedül ezért a képregényért lennék hajlandó pénzt kiadni. Mondjuk mást nem is igen kedvelek. Na mindegy.

További minden jót, Mindenkinek!

Tisztelettel: Kolima

Sepi:
A magyar DC++ hubokon is megéri körülnézni, hiszen ott is fellelhető pár darab a régi magyar sorozatból.

FZoli:
Szerintem a nagy többség tudja, hogy a Képregénytárra gondolsz  Anno én is rákérdeztem KN fórumon, hogy nem tenné-e fel valaki azokat a számokat, de sajna nem jött válasz. Viszont haver a napokban emlegette, hogy jó pár Fantomja, majd szólok neki, hátha ezek a számok is köztük vannak.

Kolima:
Sziasztok!

A szívem meghasadt, mire végigolvastam a fórumot, s megláttam, hogy a legutolsó hozzászólás milyen régi, s hogy a Fantom képregények frissítése megszűnt.  
Kár érte. Remek volt az összes munka.

Nem tudom, mennyire szabad itt más oldalakat reklámozni, ezért inkább nem is említem a nevét, annyit viszont elmondok, hogy azon az oldalon fönt van a Fantom régi magyar sorozatának majd' összes része. Ám hiányzik a 6.,10.,14.,20.,21. szám. Ha netán valaki bekukkantana ide, s ráadásul meglenne neki be-scannelve e hiányzó sor, írhatna nekem, s valahogy megoldhatnánk.  Nem baj, ha csak szimpla szkennelés, magamnak egyébként is "retusálni" szoktam a letöltött képregényeket (fények, élesítés, stb.).

Egyébként kár, hogy a Sy Barry által rajzolt Fantom képregények nem jelentek meg magyarul. Nekem ő a kedvencem, s az ő Fantomja.

Egyenlőre ennyi.

Tisztelettel, Kolima (doomstadt@vipmail.hu)

Farek:
Hello Andreas, it's good to see you still around here. Thanks for the information. Unfortunately the guy, who was the heart of our Phantom "religion" has left and making his own business, and there's no hope for the near future to have any progress. But never say never...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése