HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantom képregények
SithLord:
Üdv!Megint van Fantom,de jó! Köszi szépen Kit! És mindent egyedül!
Jó történet volt,csak szegény kissrácot sajnáltam,nem érdemelte volna ezt a véget...
Szívesen olvasnám a többi Fantomot is!
Az ERŐ legyen veled!!!
Sepi:
Frissültünk!
Fantom - A Rigai Megbízás
Kolima:
--- Idézetet írta: kit ---Hello!
Nem tudom megkaptad-e valamelyik email-emet is, mert volt olyan, amelyikről hibaüzenetet kaptam. Odaért legalább egy??
--- Idézet vége ---
Üdv!
Sajnos nem, nem kaptam még meg. Esetleg próbáld meg ezeken a címeken is: londonstatues@mailbox.hu, thedoomstadt@hotmail.com
Köszi!
kit:
--- Idézetet írta: Kolima ---
--- Idézetet írta: kit ---Rosszul fogalmaztam, a scant küldeném el, az újságok kellenek nekem is.
Ha úgy is jó, szólj és küldöm. Üdv!
--- Idézet vége ---
Üdv Kit!
Jah, ok, ok! Természetesen scannelt formátumban is tökéletesen megfelel. Ha mail-ben el tudod küldeni (zip-ben, vagy másként) a címem ez: doomstadt@vipmail.hu
S, köszönöm előre is!
--- Idézet vége ---
Hello!
Nem tudom megkaptad-e valamelyik email-emet is, mert volt olyan, amelyikről hibaüzenetet kaptam. Odaért legalább egy??
sracszabi:
--- Idézetet írta: kit ---Rosszul fogalmaztam, a scant küldeném el, az újságok kellenek nekem is.
Ha úgy is jó, szólj és küldöm. Üdv!
--- Idézet vége ---
Szia!
Ha nem lenne nagy gond és megtennéd, hogy nekem is elküldöd a scannelt változatokat, nagyon nagy örömöt okoznál vele!
Már nagyon régóta el szerettem volna olvasni! Régen mikor összejött a zsebpénzem mindig megvettem a megjelent példányt, de sajnos jópár részről lemaradtam.
Előre is közönöm! Üdv Nektek!
szabi@zaxonperfekt.com
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése