HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantom képregények
delboj:
Hello everyone,
I am working on scanlations project and I (and some my friends) translate Egmont Phantom stories to serbain (or croatian, anyway). I found this forum and as I could see, you also made some scanlations. Other scans I have, but do you have Frew 1057, 1193, 1196, 1198 on english? And what you have on other langauge, example on swedish?
Does anyone here maybe speak serbian?
kit:
Hát, én nem tudok róla. De attól lehet.
molngab:
Üdv Fórum!
Azt hiszem volt már téma itt vagy másutt, tán épp én kérdeztem Fantommal kapcsolatban:
-létezik bármilyen Fantom-crossover, amiben Fantom vmely Marvel/DC/egyéb kiadó szuperhősével együtt szerepel?
Igazán szeretnék látni egy Fantom-Batman összecsapást pl.
Köszönöm
Sepi:
Zorro szerepel a terveink között, csak kérdés hogy mikor realizálódik belőle valami. Viszont én szeretnék valamit megoldani majd ilyen hasonló kaland kategóriában, de ez még a jövő zenéje.
rico74:
Nagy öröm számomra hogy újra olvashatunk Fantomot. Fogad érte köszönetem Kit . Én már megjegyeztem, hogy a Zsák kínálatából-ami vitathatatlanul színes- hiányzik ez a fajta klasszikus kaland képregény vonal./Leszámítva persze Indy Jonest / Ha nem vagyok túl szemtelen, megkérdezném más kaland jellegű képregényt nem kívánsz honosítani? Gondolok itt Tarzan, John Carter /Burroughs másik nagyszerű karaktere/, Zorro esetleg valami II. vh. vonatkozású képregényt? Tudom, nem lehet mindenki kedvére tenni ezek mindössze ötletek. Ha esetleg érdekel a dolog, keres meg privátban, mivel egyikből-másikból tudok is adni honosításra váró számot.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése