HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantom képregények
keildavid:
Nos ez a Fantom-képregény nagyszerű,izgalmas történet!A Vándorló Szellem"régi ismerősnek"nevezhetjük!
Sok sikert kivánok neked a honosításhoz Kit!
kit:
Köszönöm! A gépezet forog tovább!
SithLord:
Üdv!Köszi az új Fantomot,kit!
Egyszerűen lenyűgöző volt ez a történet,szinte már egy filmet is lehetett volna ebből csinálni,kiváló!A grafika is szuper természetesen.A Fantom képregényekben nem lehet csalódni,szóval örülök,hogy csinálod,csak így tovább!!!
Várom a következő részt!
Az ERŐ legyen veled!!!
Sepi:
Frissültünk!
Fantom - Jerikó Kürtjei
kit:
--- Idézetet írta: rico74 ---Nagy öröm számomra hogy újra olvashatunk Fantomot. Fogad érte köszönetem Kit . Én már megjegyeztem, hogy a Zsák kínálatából-ami vitathatatlanul színes- hiányzik ez a fajta klasszikus kaland képregény vonal./Leszámítva persze Indy Jonest / Ha nem vagyok túl szemtelen, megkérdezném más kaland jellegű képregényt nem kívánsz honosítani? Gondolok itt Tarzan, John Carter /Burroughs másik nagyszerű karaktere/, Zorro esetleg valami II. vh. vonatkozású képregényt? Tudom, nem lehet mindenki kedvére tenni ezek mindössze ötletek. Ha esetleg érdekel a dolog, keres meg privátban, mivel egyikből-másikból tudok is adni honosításra váró számot.
--- Idézet vége ---
Hát egy Zorroban részt vennék! De egyedül nem tudom, mennyire tudnám viszonylag gyorsan szállítani, mert ugye a Fantom az első!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése