HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantom képregények
keildavid:
HŰHA!Ez egy nagyon jó ötlet Kit, hogy havi egy Fantom-képregényt tervezel honosítani! Az ikerpárokról mégis jól gondoltam, hogy esetleg azok vigyáznak rájuk, akiket említettél! Először ezt nem tudtam, de most már érthető! Sok sikert kívánok neked Kit!!!
kit:
Köszönöm a reakciót!
Az ütemezés egyébként nem az én művem, a vezetés érdeme,
de tény, hogy átlagosan havi 1-et kényelmesen hozni tudok.
Igen, létezik az ikerpár, de gyakran Diana mamája és Dave bácsi vigyáz rájuk, ha jól tévedek.
keildavid:
Nahát ez nagyon jó és izgalmas történet!Nos Kit szerintem ez egy jó ötlet,hogy havonta egyszer honosítasz egy-egy fantom képregényt!És főleg minden hónap vasárnapján!Szerintem ez is egy nagyon jó ötlet lenne!Sok sikert kívánok neked Kit,a lelkes Fantom-rajongó!
Egy kérdés!Úgy tudom Fantomnak és Diana Palmernek vannak két ikergyerekei!Azok hol vannak általában?Nem mindig jelennek meg Diana és Fantom mellett!
zozi56:
[!--fonto:Impact--][span style=\"font-family: Impact;\"][!--/fonto--][!--sizeo:7--][span style=\"font-size: 36pt; line-height: 100%;\"][!--/sizeo--]Frissültünk![/size][/font]
[a href=\"http://halozsak.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1571&Itemid=1\" target=\"_blank\"]Bengália madárembere[/a]
sracszabi:
Nagyon köszönöm!!!
Szabi
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése