HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantom képregények
Dala:
Azok táborába tartozom, akik nagyon sajnálták, hogy a Semicnél befejeződött ez a sorozat. Ezért hála a Hálózsáknak azért, hogy felkarolta ezt a sokak által régimódinak tartott hőst. Nekem nagy kedvencem, valahol félúton van Tarzan és a szuperhősök között egy kis kardozós-lovaglós beütéssel. Hozzám legközelebb a skandináv történetek állnak, de szeretem a Lee Falk féle klasszikusokat is. Az újabbakkal még csak itt ismerkedem.
keildavid:
Jól mondod kit! A Fantom 2040-es mini valóban egy más történet. Nagyon bonyolult, mert az a 2040-ben játszódik. Láttam a rajzfilm sorozatát néhány évvel ezelőtt a német Pro7-en és a kabel1-en.
kit:
Igen, ezek a pontos adatok.
Meg van még a Phantom 2040 című mini, de az már nagyon a periféria.
keildavid:
Nos kit az igaz, hogy a Moonstone-os Fantom a 26. résznél tart és úgy néz ki vége lett. A különszámokból is több van.
Az is igaz, hogy a HZS-n van Marvel, DC-s Fantom mini. Néhány skandináv, amiket te honosítasz és igen ott vannak még a klasszikusok is. Biztos te a Lee Falks Klasszikusra gondoltál. Úgy tudom azt még Micho honosította. A DC-s Fantom másik minije meg úgy néz ki 13 részes.
kit:
Igen, a Moonstone-ra gondoltam. A sorozat kb a 26. szám körül jár, de vannak önálló különszámok is.
Van DC és Marvel is, a mini sorozatok fent is vannak a HZs-n.
A DC-nek van egy sorozata is, olyan jó 10 számból áll, de nekem annyira nem jött be.
De lehet, hogy még elővesszük.
Skandinávból meg marha sok van.
És még ott vannak ugyebár a klasszikusok is!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése