HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantom képregények

<< < (488/568) > >>

SithLord:
Üdv! Köszi az új Fantomot,kit,Sepi!    
Kiváló minőségű volt ez a rész is minden téren.A történet még nem ért véget,kiváncsian várom a folytatását!!!
Az ERŐ legyen veletek!!!

keildavid:
Nem is tudtam, hogy a Moonstone-os Fantomból is lesz honosítás. Mert eddig az 1-4. része volt honosítva. Tudom, ezt a négy részt anno Micho tolmácsolta. Jelenleg kit fogja honosítani a Fantom képregényeket.
Nos a Moonstone-os Fantom 05. részről is írok pár véleményt. Ez a történet izgalmasan kezdődött. Csupa rejtélyek, rengeteg problémák. Mr. Walker pedig csak 10%-ig szerepelt Fantomként. A maradék 90%-ban pedig maga Mr. Walker.
Lenne három kérdésem. 1. Feltűnt egy bizonyos Don Palmer név. Az véletlenül nem Dave Palmer? Mert eddig Dave bácsi néven ismertem, de Don néven még csak most olvastam először. Talán ez egy becenév?
2. A Fantom képregényeket amit a foglalási listán látok, azokat mind te szeretnéd tolmácsolni kit? Mert ahogy látom lefoglaltatok majdnem minden létező Fantom képregényt.
3. A Moonstone-os Fantom tudtommal 26 részes ez a sorozat. És van köztük pár 3-3 részes mini és néhány egy részes különszám. Ezek is a terveidbe vannak véve?
Ezer köszönet kit a Moonstone-os Fantom 05. számért. További sok sikert kívánok neked a rengeteg Vándorló Szellem honosításhoz.

talgaby:
Frissültünk!
Fantom (MoonStone) 05.

keildavid:
A Fantom képregények sok különlegességek is vannak. Skandináv, Marvel, DC,Moonstone, Lee Falks Klasszikus. Mindegyikben megtudhatunk mindent Fantom őseiről és ellenségeiről.
Minden Fantom képregény nagyszerű, különleges. További sok sikert kívánok neked is kit a honosításhoz.

kit:
Köszönöm!  
Hamarosan elvileg jön majd még a következő.

Rég akartam már írni, de most megragadnám az alkalmat,
köszönöm a figyelmet minden érdeklődőnek, akik elolvassák,
pontozzák vagy esetleg a fórumon minősítik ezeket a képregényeket!      

És külön köszönet azoknak, akik nélkül nem jöhetnének/jöhettek volna létre, azaz
dr samsonnak, aki egyáltalán elindította ezt az ötletet,
talgabynak az állandó lektorálásért és
Sepinek, aki a Moonstone-os számok feljavításában segített sokat!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése