HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantom képregények
dr samson:
Igen, későbbi frissítés lesz. És én speciel tényleg örülnék neki, ha ezeket nem jelentnéd be előre (meg annak is, ha gaby nem rakná ki előre...), mert így oda a meglepetés. Legyünk már kicsit türelmesebbek...
keildavid:
A Fantom - Skandináv Történetek között látom a Halálos sugárzás című történetet. De ez nem elérhető. Ez talán valami későbbi frissítés lesz? Bocsi, ha esetleg lelőttem a poént.
kit:
Mindenekelőtt köszönöm az olvasást és a hozzászólásokat!
A Moonstone-sorozat valóban pihenni fog egy kicsit.
Valójában néhány későbbi rész miatt vettem elő, de illik sorban haladni.
(Egyébként leszavazhatjátok a Moonstone-t nyugodtan, nem sok van raktáron. )
Ennek a résznek a vége tényleg elég gyors lett, illetve Fantom álarca nekem is szemet szúrt!
Igazából zavart, nem nagyon szoktuk Fantom szemét látni.
Ami pedig a közeljövőt illeti, ősztől skandináv-dömping következik!!!
SithLord:
Üdv! Köszi a Fantomot kit,Sepi!
Nem volt rossz,de a vége ,valahogy összecsapott lett..és örülök,hogy visszatértek a klasszikus fekete-fehér Fantomokhoz!
Az ERŐ legyen veletek!!!
talgaby:
Részben igen, azért jött ilyen hamar, mert az előző rész kicsit megcsúszott. Másrészt meg kit is szerette volna, ha hamar letudjuk ezt, innentől kicsit visszatérünk majd a klasszikus vonalba (és, hogy őszinte legyek, bár csak azóta olvasom a Fantomot, hogy kit csinálja, és akkor is korrektúra címén, de valahogy nem is sajnálom, hogy pihentetjük ezt a MoonStone-vonalat). Meg végső soron nem nagyon volt mára egyéb jelöltünk.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése