HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantom képregények

<< < (485/568) > >>

Sepi:
Frissültünk!
Fantom - Halálos Sugárzás

keildavid:
Ja ez tényleg igaz talgaby. Mert ezt mások is láthatták, nem csak én. Ami viszont az X-Fanzine naptárat illeti. Azt én is láttam, ahol színesen be van jelölve. Ha arra teszem a mutatót, akkor lehet látni, hogy milyen képregény lesz az adott napon. Remélem nincs harag emiatt, amit észrevettem.

talgaby:
Megemlítheted, csak az utóbbi időben már tényleg feltűnhetett volna, hogy ha a nem elérhetőségi hibát kapod, akkor egy jövőbeli frissítésről van szó. Kirakni meg azért rakom, mert egyrészt akkor van rá időm, másrészt engem meg abszolút nem zavar, ha előre megtudják páran, mit tervezünk. A fanzine-hoz hasonló naptárat csak azért nem alkalmazunk, mert egy hétnél előbbre sose tudjuk a teljes menetrendet, de néhány meglepetést leszámítva sose csinálunk titkot abból, mik várhatóak (elvégre ezért van kinn az a lista is a főoldalon, vagy mi a szösz).
(De amúgy csak csendben megjegyzem, hogy ha valaki járt volna a ma frissült Byrne-kötetben ma reggel, már jó három órával a hír megjelenése előtt olvashatta volna az új képregényt, mert akkor volt gyorsan időm átlapátolni a szerveren a helyére.)

keildavid:

--- Idézetet írta: dr samson ---Azért még írhatsz a fórumba...   Csak ha ilyet látsz, nem kell ezt rögtön a fórumon is közzétenned, várj egy kicsit, és ha egy-két héét múlva sem eléhető a képregény, akkor szólj, mert akkor már valószínű, hogy valami probléma van.
--- Idézet vége ---

Ja, az már egy egészen más téma. Ha valamelyik nem elérhető, akkor szóltam volna. Jelenleg minden elérhető. Tehát nincs semmilyen hiba a HZS-n.De amikor először láttam, akkor azt hittem, hogy lemaradtam valamilyen képregényről. Mint ahogy ezt már a TF Bestiák Háborújánál is volt. Hogy az első részéről már mindent tudunk, de később pedig jött a hivatalos frissítés.

kit:
A szokásoknak megfelelően a hónap első felében, a jövő héten várható frissítés, amivel visszatérünk jó időre a skandináv világba!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése