HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantom képregények

<< < (485/569) > >>

keildavid:

--- Idézetet írta: kit ---Egyébként Fantomnak is van főellensége, a Singh testvériség, akikkel jövőre ismét találkozik!
--- Idézet vége ---
Tényleg igaz. Ők valóban Fantom főellenségei. Csak azért mondtam, mert úgy tudom mostanában nem nagyon találkozott a Singh testvériséggel.
És szívesen. Volt rá időm. És gondoltam írok néhány véleményt. Lényeg, hogy legalább ez a topik is használódik.

kit:
Köszönöm az olvasást, hozzászólást!  
Igen, mostantól skandináv történetek jönnek majd sorban, de ezek között is lesz többrészes!
Moonstone nem tudom mikor lesz megint, ha lesz is akkor sem az "alapsorozat" folytatódik, hanem egy-egy "különszám" jöhet szóba, azok jobbak valamelyest.
Egyébként Fantomnak is van főellensége, a Singh testvériség, akikkel jövőre ismét találkozik!

keildavid:
Köszi kit a Fantom képregényért. Most akkor a Skandináv jellegű történetet fogjuk követni, ha jól gondolom. A Moonstone-t azt majd jövőre fogjuk követni. Jobb is így. Mert a Moonstone-os Fantom képregény történetei 2-2 részes lehet. A Skandináv pedig 1-1 részes. Bár a jelen történetünk Halálos sugárzás viszont folytatása a Rigai  megbízásnak.
Tényleg érdekes, izgalmas ez a történet. Azok a bűnözőknek annyi volt, mert úgy néz ki meghaltak a robbanásban. Persze tudom Fantomnak nincs rendszeresen megjelenő főellensége, mint Batmannek a Joker, Pókembernek a Zöld Manó, stb.
Továbbra is sok sikert kívánok neked kit a foytatáshoz.

Sepi:
Frissültünk!
Fantom - Halálos Sugárzás

keildavid:
Ja ez tényleg igaz talgaby. Mert ezt mások is láthatták, nem csak én. Ami viszont az X-Fanzine naptárat illeti. Azt én is láttam, ahol színesen be van jelölve. Ha arra teszem a mutatót, akkor lehet látni, hogy milyen képregény lesz az adott napon. Remélem nincs harag emiatt, amit észrevettem.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése