HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantom képregények
keildavid:
--- Idézetet írta: rico74 ---.
--- Idézet ---A Skandináv pedig 1-1 részes
--- Idézet vége ---
Ezt már azért is cáfolnám mert például a A rejtélyes roncs című történet /ami egyébként az 1414. szém/ még három további részben folytatódik. (1415; 1425;1428)
Bízom benne idővel magyarul is olvashatom ezt és további más érdekes történeteteket.
Kívánok kitartást és további sikeres munkát.
--- Idézet vége ---
Igen rico74. Igazad van, hogy folytatásos is van. Csak azért mondtam azt, mert általában olyan 1-1 részes a történet. Legalábbis a legtöbbjükről úgy tudom.
rico74:
Köszönet ezért a klasszikus gyöngyszemért.
Annak idején szorgalmasan vásároltam a megjelenő számokat és csalódottan vettem tudomásul a megszűnését.
Nagy öröm hogy Micho után valaki ismét felkarolta a történetet. Igy ismételten lehet olvasni e régivágású kaland képregényt.
--- Idézet ---A Skandináv pedig 1-1 részes
--- Idézet vége ---
Ezt már azért is cáfolnám mert például a A rejtélyes roncs című történet /ami egyébként az 1414. szém/ még három további részben folytatódik. (1415; 1425;1428)
Bízom benne idővel magyarul is olvashatom ezt és további más érdekes történeteteket.
Kívánok kitartást és további sikeres munkát.
keildavid:
--- Idézetet írta: kit ---Egyébként Fantomnak is van főellensége, a Singh testvériség, akikkel jövőre ismét találkozik!
--- Idézet vége ---
Tényleg igaz. Ők valóban Fantom főellenségei. Csak azért mondtam, mert úgy tudom mostanában nem nagyon találkozott a Singh testvériséggel.
És szívesen. Volt rá időm. És gondoltam írok néhány véleményt. Lényeg, hogy legalább ez a topik is használódik.
kit:
Köszönöm az olvasást, hozzászólást!
Igen, mostantól skandináv történetek jönnek majd sorban, de ezek között is lesz többrészes!
Moonstone nem tudom mikor lesz megint, ha lesz is akkor sem az "alapsorozat" folytatódik, hanem egy-egy "különszám" jöhet szóba, azok jobbak valamelyest.
Egyébként Fantomnak is van főellensége, a Singh testvériség, akikkel jövőre ismét találkozik!
keildavid:
Köszi kit a Fantom képregényért. Most akkor a Skandináv jellegű történetet fogjuk követni, ha jól gondolom. A Moonstone-t azt majd jövőre fogjuk követni. Jobb is így. Mert a Moonstone-os Fantom képregény történetei 2-2 részes lehet. A Skandináv pedig 1-1 részes. Bár a jelen történetünk Halálos sugárzás viszont folytatása a Rigai megbízásnak.
Tényleg érdekes, izgalmas ez a történet. Azok a bűnözőknek annyi volt, mert úgy néz ki meghaltak a robbanásban. Persze tudom Fantomnak nincs rendszeresen megjelenő főellensége, mint Batmannek a Joker, Pókembernek a Zöld Manó, stb.
Továbbra is sok sikert kívánok neked kit a foytatáshoz.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése