HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantom képregények

<< < (484/569) > >>

Sepi:
Lehet, hogy azért, mert még kevesett olvastál belőle.

Viszont arra kérlek, hogy válassz ki az aláírásaid közül egy képet és azt rakd be, de ne legyen ilyen sok, pláne ne két sorban.

taki.pepe:
Személy szerint a Fantom sose tartozott a kedvenc képregényhőseim közé. De még mindig nem jöttem rá, hogy miért. Egyszer talán...

kit:
Igazatok van, hamarosan eljutok a Diana Disappears-hez is a "munkában",
csak nem bírtam ki, hogy ne vegyek elé pár sztorit.
Egyébként elég sok többrészes van, és itt a HZs-n is előkerül majd pár.

Amúgy szívesen veszek ötleteket is, hogy miket szeretnétek magyarul olvasni!
Nekem végül is mindegy melyiket, ha meg lehet valósítani.

Köszönöm az érdeklődést!    

keildavid:

--- Idézetet írta: rico74 ---.

--- Idézet ---A Skandináv pedig 1-1 részes
--- Idézet vége ---
Ezt már azért is cáfolnám mert például a A rejtélyes roncs című történet /ami egyébként az 1414. szém/ még három további részben folytatódik. (1415; 1425;1428)
Bízom benne idővel magyarul is olvashatom ezt és további más érdekes történeteteket.
Kívánok kitartást és további sikeres munkát.  

--- Idézet vége ---
Igen rico74. Igazad van, hogy folytatásos is van. Csak azért mondtam azt, mert általában olyan 1-1 részes a történet. Legalábbis a legtöbbjükről úgy tudom.

rico74:
Köszönet ezért a klasszikus gyöngyszemért.  
Annak idején szorgalmasan vásároltam a megjelenő számokat és csalódottan vettem tudomásul a megszűnését.
Nagy öröm hogy Micho után valaki ismét felkarolta a történetet. Igy ismételten lehet olvasni e régivágású kaland képregényt.

--- Idézet ---A Skandináv pedig 1-1 részes
--- Idézet vége ---
Ezt már azért is cáfolnám mert például a A rejtélyes roncs című történet /ami egyébként az 1414. szém/ még három további részben folytatódik. (1415; 1425;1428)
Bízom benne idővel magyarul is olvashatom ezt és további más érdekes történeteteket.
Kívánok kitartást és további sikeres munkát.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése