HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantom képregények
kit:
Köszönöm az olvasást! Neked és a többi Fantom olvasónak is boldog karácsonyt kívánok!
keildavid:
Ezer köszönet Kit a 2009-es Fantom karácsonyi különszámért! Az első történet látom egy klasszikus történet az 1930-as évből, amit Lee Falk írta. Hű tényleg régen volt ilyen. tetszett nekem és nagyon jó volt ez a történet. mert minden oldalon végig izgalmas volt. Sokszor azt hittem, hogy Fantomnak és Devilnek végzetes lett volna, de azért mégis győztek a gazfickók ellen.
A második történet szintén egy klasszikus történet, amit szintén a híres Lee Falk írta. Hű ez is nagyon jó történet volt. A Fantom legenda beszámolása nagyon jó és a térkép is nagyon jó volt Fantom országáról, hogy milyen helyen él a Vándorló Szellem. Fantom megpróbálta kideríteni, hogy mi rosszat csináltak azok az emberek Floradonban.
A harmadik történet pedig szintén tetszett. Az egész történetben Fantom kb. 3%-ig szerepelt és azok a teherautó vezetők voltak főszerepben. Hehe, érdekes volt, hogy ők nem tudtak az esetről, ami lezajlott a közelükben. A vége pedig nagyon tetszett. Főleg az utolsó kép, amelyen Fantom a családjával ünneplik a karácsonyt.
Boldog, békés karácsonyt kívánok neked kit! És sok sikert kívánok neked a jövő évi Fantom honosítás terveidhez!
Sepi:
Frissültünk!
Fantom Karácsonyi Különszám 2009
kit:
--- Idézetet írta: keildavid ---Sok sikert kívánok neked kit a jövő évi terveidhez!
--- Idézet vége ---
Köszönöm!
keildavid:
--- Idézetet írta: kit ---Köszönöm a dícsérő szavakat, remélhetőleg jövőre sikerül megvalósítani a havi kétszeri frissítést is.
--- Idézet vége ---
Havi kettő Fantom képregény? Hű az biztos minden Fantom olvasóknak tetszene(beleértve engem is.) Sok sikert kívánok neked kit a jövő évi terveidhez! Majd meglátjuk.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése