HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantom képregények

<< < (472/568) > >>

A Hódító:
Üdv Kit!

Nincs mit, én köszönöm, hogy van aki (Te) foglalkozik megint a Fantom képregényekkel.  :)

Egyébként persze, sok régi Fantom újságban is úgy volt, hogy egy független kis képsor előzte meg a főtörténetet. Szeretem amúgy az ilyet, roppant hangulatosnak találtam mindig is.  :) Egyébként biztos vagyok benne, hogy Barry rajzolta az említett képsorokat. Ugyanaz a stílus, hajszálpontosan. Bár, ki tudja.

A Moonstone-os Fantom témához: nézőpont és egyéni ízlés kérdése, hogy ki, mit tart jónak. Felőlem az rajzol Fantomot, s úgy, aki, s ahogy csak akarja. És az sem zavar, ha ezt valaki szereti. Az én személyes véleményem az, hogy a fekete-fehér Fantom az igazi. Számomra az a különleges hangulat nincs meg a modern részekben. Úgyhogy nyugodtan elővehetem a régieket, úgysem tudom megunni. Ennyi.  ;) :)

+++

Remélem nem fogok nagyon eltérő témával előhozakodni, de valamelyest azért mégiscsak kapcsolódni fog.  :rolleyes: Tehát: az 1996-os Fantom filmhez mit szóltok, milyen lett? Valamikor adta is valamelyik csatorna...

Sepi:
Már nyúltál Moonstone-hoz.  ;)

kit:
A Moonstone féle Ghost Who Walks-ra gondoltam. Nekem jobban tetszik mint a többi MS. Ha valaha Moonstone-hoz nyúlok, ez a sorozat lesz az.   :coffee:

keildavid:

--- Idézetet írta: kit - 2010. Január 07., 15:55:36 --- Amúgy a Ghost Who Walks sorozatról mi a véleményetek?

--- Idézet vége ---
A comicvine-en láttam néhány borítókat. Bár nem tudok angolul, de szerintem nagyon jó lehet.
A Moonstone-os az egyik, és a másik pedig a 4 részes DC Fantom, ami itt a HZs is van.
Habár nem értem mi nem olyan jó a Moonstone-os Fantomban. Talán az, hogy túl modern? Hát ez van.( Az igaz pl. hogy a maszkja egy kicsit másképp nézett ki a Moonstone Fantom 5-6. részben. Mert hát a rajzoló egyszerűen kimondva így rajzolta.) Végül is ez a 2000-es év. És igaz a klasszikus-féle Fantom képregények is jók.

kit:
Köszönet a részletes véleménynyílvánításért!  :worship:

Örülök, ha tetszett az 1939-es képregény is!
Érdekes az észrevételed a második sztori elején, valószínűleg nem képezi szerves részét a képregénynek csak beszúrták az elejére, bár érdekes módon az Olesen-Fredericks olvasható rajta. Na de otthon fel fogom lapozni azt a számot!  :omg:

A Moonstone-okról annyit, hogy elég jól befürödtem velük.  :'( (Persze nem én írtam, rajzoltam őket.) Nem tudom, mikor lesz legközelebb általam fordított Moonstone Fantom. Nem is az a baj általában, hogy rosszak, hanem, hogy nem túl Fantomosak. Amúgy a Ghost Who Walks sorozatról mi a véleményetek?

Végül pedig ami a Sy Barry féle képregényeket illeti, tuti lesz, csak az időpontja kérdéses, de lehet, hogy előrébb hozom egy kicsit.  :headscratch:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése