HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantom képregények

<< < (471/568) > >>

A Hódító:
Kit!

Ha nincs meg az "Őserdei Járőrszolgálat", akkor szívesen elküldöm neked. Mondjuk zip-ben. Nos?

Üdv: Kang

Skandináv Fantom: nálam a második helyen van, mint favorit.

keildavid:
Az tényleg egy kemény munka. Szerintem is az. Mert ez 13 részes. Amiket te honosítasz kit azok 1-2 (de nagyjából csak 1-1) részesek szoktak lenni.

kit:
Azon a 13 részesen gondolkodtam egyszer, de elég kemény melónak tűnik.

keildavid:

--- Idézetet írta: kit - 2010. Január 08., 16:38:19 ---Ha már keildavid felhozta, mit gondoltok a DC Fantomokról?

--- Idézet vége ---
Nekem tetszenek a DC Fantomok. Az egyik egy 4 részes mini, ami itt a HZs-n megtalálható. Valamint a comicvine-en is láttam egy 13 részes képregényt(erről már egyszer beszéltünk jó pár hónappal ezelőtt).

kit:
Na meg akartam nézni az Őserdei Járőrszolgálat számban, de kiderült, hogy nincs meg!  :whistle: Az az igazság, hogy meg kellett bontanom a gyűjteményemet, de hamarosan remélem újra teljes lesz.

Moonstone: szerintem megtárgyaltuk, egy időre biztos félreteszem őket, de talán épp Sepi  :m-wolverine: mondta egyszer, hogy egyszer a Ghost Who Walks sorozatot meg kéne csinálni. Legalábbis elkezdeni.

Film: szerintem nagyon sokszor adták már. Tavaly ősszel is mintha láttam volna valamikor. Nekem nem jött be túlzottan. Abban se vagyok biztos, hogy egyáltalán lehetne jó Fantom filmet csinálni. Talán egyszer sikerül.  Mondjuk egy jó rajzfilmet el tudnék képzelni! :D

Skandináv: Carlos Cruz rajzairól mit gondoltok, ő nekem a kedvencem.
Ha már keildavid felhozta, mit gondoltok a DC Fantomokról?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése