HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantom képregények
dragstar77:
Sziasztok!
Köszönöm az új fantom részt!
Na gyon szuper volt!! Már vártam mikor jelenik meg a Fantom,
és végre mikor megjelent, még a hideg is kirázott!! :D
nagyon jó rész volt ismét, várom a köv. részt! Addig is minden jót!
(éljenek a skandináv történetek! :) )
SithLord:
Üdv! Köszi az új Fantomot,kit! :worship:
Ezek a Fantom képregények hihetetlen változatosak,egyszerűen nem lehet rosszat mondani róluk.Ez a szám is kiváló volt.Devilnek tényleg sokat köszönhetnek.Várom a következő részt,azt ERŐ legyen veled!!! :hzs-darthvader:
kit:
Köszönöm! :worship:
Valóban Fantom egy kicsit később lép be, de olyan Fantom képregényt még nem láttam, amiben ne szerepelt volna. :lol:
Diana eltűnése pedig hamarosan tényleg a középpontba kerül majd, de addig még egy kicsit várni kell.
Egy ideig most skandináv Fantomok jönnek sorban, de néha néha meg szeretném törni az "egyhangúságot". Bár a DC-s sorozat továbbra sem a kedvencem, de soha ne mondd, hogy soha...
keildavid:
Ezer köszönet Kit a Fantom - A múmia átka(Frew 1109) című képregényért! :worship: :worship: :worship: :worship:
Nagyon jó ez a sztori. Először azt hittem, hogy a jelen történetben nem fog szerepelni Fantom. Mert a 20. oldalig úgy tűnt nekem. De végül ő is megjelent.
Diana Palmer eltűnéséről pedig igaz, nagyon régen volt róla szó, még tavaly 2009-ben. De erről majd a maga idejében kiderül.
A múmia átkáról aztán tényleg érdekes volt a felfedezés. Diana Palmer később azt is megtudta, hogy ki volt az a gazember, aki ellopta az agyagtáblákat.
És örömmel hallom, hogy a Fantomból is lesz több. Havonta kettő is, ahogy azt a főoldalon olvastam.
Nekem bármilyen Fantom képregény tetszik. Legyen akár Skandináv, akár Moonstone, vagy DC, stb. Azok is jöhetnek majd.
És sok sikert kívánok neked Kit a havi kettő Fantom képregény honosításhoz!
Sepi:
Most már jó. El volt gépelve az kikerülés időzítése. Fél órával későbbre volt beállítva, mint a főhír, tehát idővel amúgy is elérhető lett volna, de most már kijavítottam. :D
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése