HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantom képregények
keildavid:
Ezer köszönet Kit és Galen a Fantom - A szörnyeteg részért! :worship: :worship:
Ismét nagyon jó lett a történet. A szörnyeteg kiléte felderítésére tényleg érdekes volt. Mert sokféle lehetőség volt megtudni, hogy ki lehetett az.
Bár nem egy szokványos történet. Mert emberfeletti képességgel rendelkező lények nem igazán jellemzőek a Fantom történetben. De mégis jó lett ez a történet.
Sok sikert kívánok nektek a Vándorló Szellem honosításhoz!
kit:
Akkor nagyjából egyetértünk. A klasszikus sorozat hamarosan folytatódni fog, ez biztos, viszont a Moonstone esetében nem hiszem, hogy a sima sorozatot folytatom majd. Vannak önálló számok, azokra gondoltam inkább, vagy esetleg a nemrég indult Ghost Who Walks sorozatra, de érdekes lehet majd a KGB Noir is, ami asszem 6 részes és fekete-fehér Moonstone. De a menü gerincét továbbra is a skandináv vonal alkotja majd.
keildavid:
Szerintem is jó, ahogy van. A skandináv történet is jó. A Klasszikus talán arról lenne szó, hogy a HZs-n Micho által honosított 1-3. Fantom klasszikusból lesz még folytatása?
Kit: a Moonstone-féle Fantomból is lesznek a terveidben? Mert abból a sorozatból(ami 26 részes, erről mér egyszer beszéltünk tavaly), azt láttam a comicvine-en, hogy legtöbbjük 2-2 részes történet, amik vannak. De azt is tudom, hogy minisorozatfélék is vannak.
Sok sikert kívánok neked a terveidhez!
Dala:
Nekem a skandináv nagyon bejön. Azért néha jöhet egy-egy klasszikus, meg MS is. ;)
kit:
Moonstone már rég volt, az a bizonyos 5-6. rész kicsit elvette a kedvem tőlük, de azért vannak jobban sikerültek is. Némelyik szerintem rajzok szempontjából kimondottan jól néz ki.
Nekem a DC jön be legkevésbé, valahogy a látványvilág nem az igazi. Amúgy szóljatok nyugodtan, ha unjátok a skandinávokat, van még 1-2 szabad hely az idei naptárban, de egyébként is terveztem MS-t, klasszikust is...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése