HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantom képregények

<< < (447/568) > >>

Ben Reilly:
Hála és köszönet a Fátyolos Hölgyért.  :worship:

kit:
Köszönjük!  :worship:
Valóban jó régi sztori, de ugye voltak itt már öregebbek is. Ez a változat is egy Frew példányból készült.

A színes változat tényleg érdekes, de végülis vasárnapi képsor volt!  :nemtudom:

rico74:
Nagy köszönet az eddigi és a jövőbeni Fantomokéért. :worship:
A honosítás mint mindig kiváló munka és a történetben sem lehet csalódni.
Kicsit kutakodtam és meglepődve láttam hogy pld ezt a történetet négy alkalommal is megjelent füzet formában a Frew kiadásában.
Első közzététele  31 Oct 1965 - 8 May 1966 között volt heti folytatásban.

http://www.ipcomics.net/classics-index/strips.htm?list=S067 itt még egy mintaoldal is látható.
És ami számomra még inkább meglepő színesben :blink:

Végezetül nem maradt más hátra mint további sok sikert kívánni a további történetek kiválasztásához és prezentálásához :bravo:

keildavid:
Ezer köszönet Kitnek és Galennek Fantom klasszikus gyűjtemény 4. - A fátyolos hölgy című történetért! :worship: :worship:
A klasszikusféle Fantom képregényekből tényleg régen volt. A bevezető oldalon olvastam, hogy ez a képregény eredetileg 1965-ben jelent meg. Hű, ez tényleg egy igazi klasszikus. Még a két híres alkotók csináltak ezt a részt(Lee Falks író és Sy Barry rajzoló).
A jelenlegi történetben is szokás szerint vannak olyan dolgok, amikről jobb, ha nem mesélik el az emberek.

Sok sikert kívánok nektek a folytatáshoz(akár a Skandináv vagy a klasszikus történet)!

Sepi:
Kivéve amikor nem.  :D

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése