HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantom képregények

<< < (442/568) > >>

keildavid:
Ezer köszönet a Fantom - Diana keresése című történetért! :worship: :worship:
Fantom közel volt a céljához, hogy megtudja, hol van Diana és az ikergyerekek. Bár még mindig furcsa továbbra, hogy Diana nem akar találkozni a Fantommal. Tudom, még nincs vége a történetnek. A keresés még folytatódik.

Sok sikert kívánok nektek a folytatáshoz!

kit:
Kedden most már tényleg jön(nek?)! :cool:

dragstar77:
Sziasztok!

Köszi az imertetőt Kit!
Az új részt várom!

Üdv: Sz.

kit:
Kedves Fantom-hívek!

Mindenki tapasztalhatta, hogy az elmúlt héten kicsit felborultak a dolgok Fantom ügyileg (is). Amíg eljön a következő frissítés ideje, illetve bepótolnánk az elmaradt részt, érjétek be egy újabb kis ismertetővel. Ha minden igaz Svédországban július 22-én külön is kiadják a már említett Chatu sztorit, valahogy így fog kinézni:

Fantomunk az évek során sok ellenségre tett szert. Legtöbbjük rács mögött tölti napjait, vannak akik felhagytak a bűnözéssel, vannak akik ott folytatták, ahol abbahagyták, de ami szinte mindegyikükben közös, hogy Fantomot soha többé nem szeretnék látni. Nos Chatu, a hírhedt terrorista, az egykori Wambesi-herceg, nem ilyen! Fantom ezúttal rendkívül veszélyes ellenféllel áll szemben!

Ez a sztori is Tony De Paul-tól származik, míg a rajzoló ezúttal Paul Ryan volt. A (szerintem) pofás borítót pedig Germano Ferri készítette. Remélhetőleg egyszer itt a HZs-n is előszedhetjük ezt a történetet!

kit:
Üdvözlet! Remélhetőleg minél hamarabb kimegy az elmaradt szám! Addig is kitartás! :-X

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése