HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantom képregények
keildavid:
Ezer köszönet a Fantom - kísértetrom című képregényért Kit, Galen, Micho és Farek! :worship: :worship:
Nem semmi, hogy vannak páran akik besegítettek ennek a történet magyar változatában, ahogy az első oldalon is szerepel.
Ismét tetszett ez a Krónikás Fantom történet. Néha ilyen történet is jó, amelyben Fantom történetek vannak régi időszakból. Ebbe a történetben a 18. Fantomról szólt.
A letöltő galériába látom, hogy mostantól a Fantom külön fület kapott.
És tetszett a főoldali hírben ez a nosztalgia. Mindig jó olvasni, hogy a HálóZsákon hogyan és mikor kezdődött a Fantom honosítások. A régi HZs-t is olvastam, hogy milyen hírek voltak a régi időkben.
A Fantom animáció nagyon jó lett, ami a főoldalon van.
kit:
Végülis nyersanyag továbbra is van bőven! :cool:
Dala:
Sajnos még mindig nem értem utol a Fantom frissítéseket. Igyekeztem pótolni a korábbi lemaradásaimat, de még a klasszikus történetekből mindig van olyan, amire nem jutott idő. Ezer hála a honosítóknak, beleértve a régieket és az újakat is. Azt hiszem, nem kell attól tartanunk, hogy elfogynak a magyarra átültetendő történetek ebből a sorozatból. :brow:
kit:
Gyűjtők figyelmébe:
a 2-3 héttel ezelőtti A Fekete Varjú kincse történet új borítót kapott Galen jóvoltából!
kit:
Nagyon köszönjük! :worship:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése